Ремонтують одну з найдовших вулиць Сміли

З понеділка у Смілі активно розпочали ремонтувати дороги.  Зокрема, відновлюють дорожнє покриття по вулиці Комунарській.  Поточний ремонт тут виконує  філія Черкаська дорожньо-експлуатаційної дільниці облавтодору.  Як розповів майстер бригади, яка нині тут працює, усього вони відремонтують 283 квадратних метри автошляху.


Зробили ще один крок в…Європу

Колишній районний центр – село Ротмістрівку приєднано до Всесвітньої мережі Інтернет. Таким чином кожна оселя має можливість спілкування з родичами, друзями, знайомими, які мешкають у найвіддаленіших куточках планети Земля. Стало доступним нарешті і всесвітнє надбання людства в науці, літературі і мистецтві, спорті, культурі.


СПІВРОБІТНИКИ СМІЛЯНСЬКОГО ДАІ ЗАТРИМАЛИ АВТОКРАДІЇВ

Зловмисники викрали автомобіль «Toyota», який було припарковано під під’їздом одного із будинків у Смілі. Викрадачів затримано. Відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Під час патрулювання нічного міста, екіпаж Смілянського відділення ДАІ побачив автомобіль, дії водія якого викликали підозру – при зустрічному роз’їзді автомобіль різко почав збільшувати швидкість. Машину було зупинено для перевірки.


Олександру Мотузенку присвоєно звання Почесного громадянина Сміли

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок, розвиток спорту в місті, пропагування та розвиток олімпійського руху, активну життєву та громадську діяльність рішенням сесії Смілянської міської ради Черкаської області від 27 березня 2015 р. Олександру Мотузенку присвоєно звання Почесного громадянина міста Сміла. Олександр Олексійович – депутат міської ради, срібний призер ХХІV олімпіади 1988 року в м. […]


ПРАВООХОРОНЦІ ВИКРИЛИ ПОЇЗНОГО ГРАБІЖНИКА

Працівники лінійного відділу на ст. ім. Т.Шевченка УМВС України на Одеській залізниці затримали 28-річного жителя міста Черкаси, який в потязі сполученням «Львів-Черкаси» відкритим шляхом заволодів речами та документами пасажирки.


Чужих дітей не буває

У малій залі міськвиконкому з днем матері та сім’ї привітали родини, де виховуються діти, які залишились без батьківської опіки, діти-сироти та які знайшли справжнє родинне тепло у прийомних батьків. Зі світлим святом берегині сімейного багаття – матерів привітали секретар міської ради Ярослав Березань та начальник центру у справах сім’ї, дітей та молоді Ольга Шуригіна. За […]