Смілянина Дмитра Дібрівного вшанували в Тальному

У Тальнівській санаторно-курортній школі відкрили меморіальні дошки колишнім учням школи, які загинули в антитерористичній операції – Сергію ГригоровичуЯрошенку та смілянину Дмитру Олександровичу Дібрівному. Нагадаємо, що 25-річний боєць батальйону «Айдар» Дмитро Дібрівний загинув від залпу «Граду» в селищі Хрящувате на Луганщині, у серпні минулого року. У розпал революції Гідності він був бійцем 31-ї сотні самооборони Майдану, […]


Шановні громадяни! Телефони “гарячої” лінії лінійного відділу міліції

Лінійний відділ на станції ім. Т.Шевченка постійно вживає заходи, спрямовані на забезпечення правопорядку та спокою на території обслуговування лінвідділу, безпеки вантажних та пасажирських перевезень, захисту пасажирів від злочинних посягань.


Смілянин просить повернути йому загублені вишиванки (оголошення)

До редакції звернувся читач, який просить повернути залишений в чужому автомобілі пакунок з двома вишиванками.


Юнкори ДІА «ПОЗИТИВ» (БДЮТ) і ТО “ІДЕЯ» (гімназія) – серед переможців “Прес-весни”

Юнкори дитячого інформаційного агентства «ПОЗИТИВ» (БДЮТ) і творчого об’єднання “ІДЕЯ» (гімназія) повернулися з Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької журналістики “Прес-весна на Дніпрових схилах”.


Отримав нагороду з рук самого Фіделя Кастро

Жодне свято, яке проводиться у селі Ковалисі, не обходиться без участі Б.Я. Ткаченка. Він хоч і не мешкає тут, але ніколи не відмовляється від запрошень земляків. Усе своє життя син фронтовика, що загинув на війні, присвятив службі в армії. Особливо пам’ятні для нього роки, проведені на Кубі: Борис Якович допомагав готувати кадри для острова Свободи. […]


День вишиванки – колективна творча справа учнів та педагогів

Всеукраїнське свято – День вишиванки стало гарним приводом для ще одної колективної творчої справи учнів та педагогів ЗОШ №2.Парад вишиванок об’єднав педагогів, учнів та батьків Школи Довіри та життєтворчості.


Графік відключень вулиць по місту у зв’язку з проведенням ремонтних робіт

25.05., 26.05.15р. ТП-221, ТП-183 вул. Кіровоградська, пр. Кіровоградський, вул. Кам’янська, вул. Саксаганського, пр. Восток, пр. Літвінова, вул. Кармелюка(78,80Б,76)  27.05.,28.05., 29.05.15 р. ТП-228 вул.Волгоградська, пр. Амурський, вул. Ленінградська(11-48); 28.05.15р. ТП-196 вул. Дзержинського, вул.Косіора, вул. Мічуріна, вул.Набережна;


На Дошці пошани – портрети матері і дочки

Уперше з часу встановлення у центрі міста районної Дошки пошани  занесені на неї портрети матері і дочки. Такої високої честі удостоїлись ветеран мистецької праці, керівник самобутнього народного  аматорського колективу «Будківчанка» Галина Іванівна Проценко. Поряд з її портретом – портрет її дочки Тетяни. Остання після закінчення медичного інституту працює в ЦРЛ імені Софії Бобринської.


Міліціонери затримали водія, який перевозив нелегально металобрухт

21 травня, Державтоінспектори ВДАІ Смілянського району, під час несення служби в місті Сміла по вулиці Ржевська, зупинили автомобіль «ГАЗ-САЗ» для перевірки документів, повідомляє сайт Державтоінспекції в Черкаській області. Керував даним транспортним засобом 34-річний місцевий житель. Під час перевірки правоохоронцями документів було встановлено, що водій перевозив близько 800 кг металобрухту без відповідних документів.