Запрошуємо на зустріч добрих друзів

Як не дивно, але смілянський глядач обрав для своєї театральної закоханості саме Кіровоградський академічний обласний український музично – драматичний театр ім.М.Л.Кропивницького.


Друга світова у долях та спогадах смілян

Газета «Сміла» до 70-річчя Перемоги над нацизмом у Європі видала книгу «Пам’ять смутку і радості. Сміляни у Другій світовій». У ній – майже 150 матеріалів, що публікувалися на сторінках нашого часопису з дня його заснування у 1997 році і до сьогодні. Це розповіді та спогади про долі смілян, які воювали, залишалися на окупованій території, боролися […]


ФОТОФАКТ: Ремонт посеред дороги по вул. Перемоги

Зараз по вул. Перемоги працівники водоканалу проводять ремонт каналізації, розташованої прямо на дорозі. Усі роботи по приведенню дорожнього покриття після ремонту планують зробити сьогодні ж.


Смілянські діти з реабілітаційного центру “Барвінок” отримали нові візочки

Міський реабілітаційний центр для дітей «Барвінок» отримав нові сучасні американські коляски. Їх у Смілу привезли благодійники з громадської організації Всеукраїнська правозахисна спілка інвалідів в місті Києві.


Навчальний день – день посмішок та щастя

У школі №3-колегіумі сьогодні День усмішки. З ранку чути гамір, веселий сміх та музику. Сьогодні навчальний день для учнів-колегіантів перетворився на справжнє свято – усі уроки це творча робота, веселощі, артистичної вседозволеності, конкурси, маскарад. А в підсумку дня ще й нагородження за творчу діяльність від керівництва школи-колегіуму.


Державтоінспектори виявили більше півтонни металобрухту без документів

12 травня, інспектори Смілянського ВДАІ під час нагляду за дорожнім рухом у місті Сміла зупинили автомобіль «Форд Транзит», яким керував 29-річний житель Уманського району, повідомляється на офіційному сайті ДАІ Черкаської області. При перевірці транспортного засобу міліціонери виявили, що на “металевий” вантаж – близько 700 кг металобрухту відповідних документів на перевезення водій не має. За даним фактом […]