Пенсійний фонд запрошує на День відкритих дверей

До уваги смілян. Повідомляємо, що в управлінні Пенсійного фонду України в м. Смілі та Смілянському районі Черкаської області 21 травня 2015 року з 10.00 до 12.00 буде проведено День відкритих дверей для студентів та молоді. Запрошуємо бажаючих.


“СмілаЕнергоінвест” озвучила тарифи – 896,87 грн/Гкал, 21,16 грн за 1 кв. м за місяць

Відповідно до статей 5, 6 Закону України «Про державне регулювання у сфері комунальних послуг», Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики


Під одним дахом – п’ять музеїв

Створено їх у Тернівській школі на Смілянщині. Найбільше експонатів, у тому числі про фронтову мужність полковника І.Т. Артеменка, котрий приймав капітуляцію Квантунської армії, налічує історико-краєзнавчий музей. Йому майже тридцять років. На базі навчального закладу функціонує також районний музей воїнів-афганців. Він став своєрідним місточком, який єднає покоління двох століть.


Патріарх громадської роботи

У свої 90 «з гаком» років житель с.Березняків І.Р. Куценко сумлінно виконує обов’язки голови ветеранської організації. Його по праву вважають патріархом громадської роботи в усій області – старшого за нього немає.