Шановні сміляни!

29 травня з 10.30 до 14.00 народний депутат України Сергій РУДИК буде проводити прийом громадян з особистих питань. Адреса: Будинок рад, вул. Леніна, 37, каб. №8.


Шановні велосипедисти, дотримуйтесь правил дорожнього руху

З початку весни на дорогах Черкащини вже сталося 8 дорожньо-транспортних пригод з них 7 ДТП з травмованими в яких 1 особа загинула та 6 осіб отримали травми. Причина цих ДТП – наїзд на велосипедиста. Державтоінспекція Черкаської області нагадує велосипедистам, про головні правила під час руху на велосипеді:


Інформація про порушення буде оперативно розслідуватися

Перший заступник міського голови Андрій Шовкун розпочав проект «Відкрита влада». У зв’язку з цим виступив з ініціативами. По-перше, Андрій Григорович планує зробити публічним усе, що стосується громадських робіт, і запропонував громадським активістам долучатись до контролю за проведенням робіт з благоустрою міста. Передусім, це стосується ремонту доріг.


Герой «Короткого замикання» – Григорій Давиденко з Пастирського

Потомственого хлібороба з віддаленого села Пастирське Г.І. Давиденка поважає вся громада. І не тільки за сумлінність у праці, виховання двох синів тощо – у юні роки Григорій Іванович пильно охороняв кордон.


Серед кращих платників податків області – гранкар’єр

Малобузуківський гранкар’єр посів чільне місце серед кращих на Черкащині платників податків.


Як одна мить, пролетіло сімдесят п’ять

Ювілейну дату відзначив житель селища Холоднянське, науковець А.І. Буджерак.


На Дошці пошани – портрети матері і дочки

Уперше з часу встановлення у центрі міста районної Дошки пошани занесені на неї портрети матері і дочки. Такої високої честі удостоїлись ветеран мистецької праці, керівник самобутнього народного аматорського колективу «Будківчанка» Галина Іванівна Проценко. Поряд з її портретом – портрет її дочки Тетяни. Остання після закінчення медичного інституту працює в ЦРЛ імені Софії Бобринської. Андрій Глущенко


Гордиться село шахістом

У шаховому клубі села Балаклеї привертають увагу матеріали про неодноразового переможця та призера всеукраїнських змагань, чемпіонатів України, інших престижних змагань з шахів кандидата в майстри спорту О.С. Ячника.