Накопичувальна система пенсійного страхування – другий рівень пенсійної системи

Достатній рівень пенсійного забезпечення є одним з мінімальних державних соціальних стандартів, який забезпечується за рахунок коштів системи загальнообов’язкового державного пенсійного та соціального страхування.


Сьогодні смілянські гімназисти розмалювали авто, яке відправляється на передову (фотофакт)


Пісня піднімає патріотичний дух

Бадьора пісня здавна додавала наснаги українцям, піднімала їх патріотичний дух. Відродити вірність традицій славних пращурів допоміг нашим учням конкурс-огляд стройової патріотичної пісні, який пройшов напередодні Дня Перемоги.


З 1 червня право на пільговий проїзд усі пенсіонери не матимуть

У зв’язку з набуттям чинності Закону України “Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України” від 28 грудня 2014 року № 76-VIII передбачені зміни у законодавстві, яке регулює питання надання пільг:


«Славні козаки» школи №3-колегіуму

Нещодавно команда нашої школи «Славні козаки» брала участь у I міському етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура). Вісім учасників команди успішно пройшли дев’ять етапів гри.


ПРАВООХОРОНЦІ ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНА З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ

Напередодні 70-ї річниці Великої Перемоги працівники лінійного відділу на ст. ім. Т. Шевченка привітали зі святом учасника війни, офіцера у відставці – Григорія Лисогора та поздоровили з присвоєнням спеціального звання – полковника міліції.


Урок безпеки життєдіяльності для школярів

Рятувальники Смілянським РВ У ДСНС України у Черкаській області, в рамках Дня цивільного захисту, провели Урок безпеки для учнів ЗОШ № 1 с. Сунки Смілянського району. Під час уроку розповіли про порядок дій у разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів, розповіли про основні характеристики боєприпасів, а також нагадали дітям правила безпеки під час їх виявлення.