Свято захисників державних кордонів

Традиційною святковою ходою прикордонники, представники міської влади, жителі міста пройшли від площі біля Будинку рад до пам’ятного знаку тим, хто присвятив частину свого життя охороні державних рубежів. Слова вітань та щирої вдячності висловили перший заступник міського голови Андрій Шовкун, заступник Олександр Плюта, товариші по службі, офіцери-прикордонники.


Сміляни стали кандидадами в майстри спорту України

Вітаємо смілянських спортсменів Максима Хорунжого, Максима Іваніцького, Миколу Пластуна та Костянтина Іванова з присвоєнням звання КМСУ, які вони отримали за вдалі виступи на чемпіонаті України з хортингу. Подальших спортивних досягнень!


У бою загинув весь батальйон і 150 службових собак

Смілянська делегація з представників колишніх прикордонників щороку 28 травня приїздить до унікального пам’ятника, зведеного в селі Легедзине Тальнівського району, щоб уклонитися подвигу бійців у зелених кашкетах та їх вірним службовим собакам. Подібного пам’ятника немає в усій Україні.


ГЕРОЇ ПОРУЧ З НАМИ

Справжній чоловік той, хто став на захист своєї Батьківщини. У добровольчих батальйонах воюють дійсно справжні чоловіки, які особливо великий вклад зробили на початку війни. На них лежить велика моральна відповідальність. Ці хлопці йдуть не по мобілізації, а за покликом серця. Вони йдуть захищати свій дім, рідне місто, всіх нас. Якщо запитуєш: «Чому пішов добровольцем?» – […]


Працівники ДАІ виявили автомобіль з підробленим номером кузова

26 травня, під час несення служби в місті Черкаси по вулиці Смілянській, інспекторами взводу супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси для перевірки документів був зупинений автомобіль «BMW-Х5», за кермом якого перебував 68-річний житель міста Сміла, повідомляється на сайті державної автомобільної інспекції Черкаської області.