Смілянам вже повернули майже 170 тисяч податку

Наразі смілянські податківці вже повернули 167,2 тис. грн. 134 жителям районного центру, які подали декларації про майновий стан і доходи на податкову знижку.


Відеозвіт про 68 сесію міської ради

Відбулося перше пленарне засідання 68 сесії міської ради. Дивіться на нашому сайті відеозвіт телестудії “Тясмин”


Проводьте свій відпочинок безпечно!

Смілянський РВ УДСНС України у Черкаській області звертається до громадян з проханням бути обережними та дотримуватись правил безпеки поведінки на водних об’єктах! Не допустіть трагедії в ваших родинах! Пам’ятайте: купатися на стихійних пляжах суворо заборонено! Шановні батьки! Навчайте своїх дітей правилам безпеки і не залишайте малих без догляду! Давайте разом зробимо так, щоб літній відпочинок […]


Чемпіонкою України з бодибілдингу стала смілянка

Щорічно в м. Хмельницький проводиться конкурс де збираються всі спортсмени, щоб позмагатися м’язами. Це своєрідний конкурс краси, але тільки серед спортсменів. Серед дівчат черкащанок брала участь Марія Лихолай, яка зайняла призове перше місце з бодібілдингу та фітнесу. (Категорія вище 170 сантиметрів).


Дорогі юні друзі! Шановні вчителі та батьки!

Сердечно вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, що ознаменовує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання. Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя.


27 травня смілянської Державної пожежно-рятувальної частини № 12 завітали вихованці загальноосвітньої школи № 5. Рятувальники розповіли дітлахам, як діяти зібрано та рішуче, щоб не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Вогнеборці пояснили, яких заходів пожежної безпеки слід неухильно дотримуватись, як запобігти виникненню пожеж та що стає найпоширенішими причинами їх виникнення.


Через необережне поводження з вогнем загорівся житловий будинок

28 травня на лінію екстреного виклику «101» з м. Сміли надійшло повідомлення про пожежу в одному з житлових будинків (розміром 5х6 м). Сповістили рятувальників про загорання стурбовані сусіди о 06:10. Внаслідок пожежі знищено покрівлю на площі 21 м.кв. Збиток склав 1000 грн. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем.


Свято захисників державних кордонів

Традиційною святковою ходою прикордонники, представники міської влади, жителі міста пройшли від площі біля Будинку рад до пам’ятного знаку тим, хто присвятив частину свого життя охороні державних рубежів. Слова вітань та щирої вдячності висловили перший заступник міського голови Андрій Шовкун, заступник Олександр Плюта, товариші по службі, офіцери-прикордонники.


Сміляни стали кандидадами в майстри спорту України

Вітаємо смілянських спортсменів Максима Хорунжого, Максима Іваніцького, Миколу Пластуна та Костянтина Іванова з присвоєнням звання КМСУ, які вони отримали за вдалі виступи на чемпіонаті України з хортингу. Подальших спортивних досягнень!


У бою загинув весь батальйон і 150 службових собак

Смілянська делегація з представників колишніх прикордонників щороку 28 травня приїздить до унікального пам’ятника, зведеного в селі Легедзине Тальнівського району, щоб уклонитися подвигу бійців у зелених кашкетах та їх вірним службовим собакам. Подібного пам’ятника немає в усій Україні.