У міській раді прозвітували щодо допомоги захисникам та ВПО

28 червня Смілянська міська рада за сприяння благодійників та небайдужих мешканців продовжує надавати допомогу внутрішньо переміщеним особам, яким передано продукти харчування, засоби гігієни, дитяче харчування тощо.


УВАГА! 17:37


За незаконне виготовлення алкоголю директор підприємства постане перед судом

Триває досудове слідство за фактом незаконного виготовлення спирту етилового та алкогольних напоїв, їх зберігання, транспортування та збуту (ч.ч. 1, 2 ст. 204 КК України).


УВАГА! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! 16:44


У літній період вантажний транспорт масою до 40 тонн може рухатись дорогами країни без обмежень

Укравтодор не запроваджує сезонні обмеження руху для вантажівок загальною масою до 40 тонн у денну пору доби при підвищених температурних показниках повітря.


Завдяки прокуратурі держава отримала понад півмільйона гривень від порушників законодаства

За клопотаннями прокурорів Черкаської обласної прокуратури звернено в дохід держави 571 тис. грн, що були внесені підозрюваними на виконання ухвал суду про застосування запобіжного заходу у виді застави.


Шановні сміляни та гості міста!

У цей непростий, але доленосний для України час, прийміть найщиріші вітання з Днем Конституції України! Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. Нехай це свято додасть вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини! Міцного здоров’я вам, благополуччя, достатку, незламної […]


Смертельна аварія на Маньківщині: водій загинув, пасажирка у лікарні

Неподалік села Роги перекинувся автомобіль Volkswagen. Аварія сталася сьогодні близько 12:30. Диспетчеру екстренки повідомили, що від удару з автівки вилетіли водій та пасажирка. Як з’ясувалось, це були мама і син.


Дорогі земляки!

Щиро вітаю з великим національним святом – Днем Конституції України! Сьогодні як ніколи нас переповнюють почуття гордості за нашу державу. Уся нація об’єднана у спільному прагненні – перемогти ворога та мирно жити у своїй країні. З нагоди свята, бажаю всім міцного здоров’я, бадьорості та благополуччя! Нехай цей день додасть кожному наснаги в роботі та житті […]


Черкащанина, який здав розташування обстріляної дамби, взяли під варту

Житель Черкас, який «злив» інформацію про розташування блокпостів та координати мосту через Дніпро, наразі перебуває в слідчому ізоляторі. 1 червня зловмисник сфотографував об’єкти та надіслав куратору із фсб росії.