Правоохоронці замальовують рекламу наркотиків на стінах

Поліцейські Управління боротьби з наркозлочинністю провели профілактичну акцію зафарбувавши написи з адресами онлайн-крамниць наркотиків.


Заступниця міського голови провела нараду

Цього тижня заступник міського голови Тетяна Карло провела нараду, в якій за круглим столом обговорили важливі питання діяльності культурної галузі міста з начальником відділу культури Іриною Бобошко


На Черкащині виявили дві плантації конопель

16 червня у селі Руська Поляна, Черкаського району поліцейський офіцер Рускополянської громади Тарас Громенко спільно з дільничними офіцерами поліції виявили факт незаконного посіву та вирощування рослин конопель.


Сесія Смілянської міської ради: головні питання

17 червня відбулася сесія Смілянської міської ради, яку провів міський голова Сергій Ананко. У засіданні взяли участь 27 депутатів міськради, керівники структурних підрозділів міської ради


На узбіччі вулиці виявили тіло. Правоохоронці з’ясували, що сталося

Тіло померлого 53-річного жителя села Філіція Уманського району виявили вранці 14 червня. Він лежав на узбіччі вулиці Шевченка. Чоловік мав синці та тілесні ушкодження.


На міжнародному турнірі у Німеччині переміг вихованець смілянського клубу “Борець”

У німецькому місті Люнебург пройшов Міжнародний турнір «Lüneburger CUP 2022» по самбо. У турнірі взяли участь спортсмени з Німеччини, Литви, Нідерландів, Румунії, Таджикистану, України та Узбекистану.


Україна запроваджує візовий режим для громадян РФ

Про це інформують у Телеграм-каналі Глави Держави – Володимира Зеленського. У межах протидії безпрецедентним загрозам національній безпеці, суверенітету й територіальній цілісності нашої держави президент запропонував Кабінету Міністрів опрацювати питання


Керманич – нетверезий, авто – у розшуку: правоохоронці затримали водія-порушника

Учора, поліцейським надійшов виклик про те, що на перехресті вулиць Сумгаїтська – Прикордонника Лазаренка у Черкасах, водій автомобіля ВАЗ 2106, ймовірно, в стані сп’яніння.


Рятувальники проводять рейди та нагадують про безпечний відпочинок біля води

16 червня співробітники Золотоніського, Черкаського та Уманського районних управлінь ДСНС провели профілактичні рейди улюбленими місцями відпочинку у Чорнобаївській та Жашківській територіальних громадах, а також у місті Сміла.


Правоохоронці викрили групу наркоторговців

Злочинну групу до якої входило п’ять осіб викрили черкаські правоохоронці. Зловмисники займались виготовленням, зберіганням та збутом наркотичних засобів. За результатами обшуків слідчими відкрито кримінальне провадження.