Чоловік, який писав пости на підтримку рф, визнав свою вину та перерахував 25 тисяч гривень для ЗСУ

Прокуратурою Черкаської області підтримано публічне обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно жителя Канівщини, який розміщував на сторінках однієї із заборонених соціальних мереж


Посвідчення багатодітної родини: що треба знати ч.2 (відео)


Навіть у похмуру погоду на Черкащині горить сухостій

Попри похмуру та мінливу погоду, рятувальники Черкащини продовжують ліквідовувати пожежі на відкритих територіях. 22 червня близько 11:20 у селищі Маньківка Уманського району


Чоловіку, який пограбував жінку на вулиці, загрожує до 10 років позбавлення волі

Черкаською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 31-річного черкащанина за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України.


До кінця тижня у нашому краї пануватиме дощова погода

Черкащина НА МЕЖІ зони впливу двох різних баричних утворень: з півночі антициклон «FRIDO», з півдня циклонічний вихор, який активізувався у тропосфері від 3 до 12 км.


Під час війни паспорти видаватимуть за зміненим порядком. Кому та як?

За результатами міжвідомчої наради під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Ірини Верещук щодо видачі документів ВПО та депортованим на розгляд Кабінету Міністрів було винесено постанову


Правоохоронці затримали двох чоловіків з наркотиками

Перший випадок трапився 21 червня, близько 12:20 години. Правоохоронці помітили підозрілого чоловіка на вулиці Руставі у Черкасах. Його зупинили для перевірки.


Міський голова Сміли нині у Литві із робочою поїздкою

Цього тижня міський голова Сміли Сергій Ананко перебуває у робочому відрядженні у місті Йонава в Литві. Це місто-побратим Сміли.


Патрульні виявили у чоловіка підроблені документи

Днями, під час несення служби на одному із блокпостів міста, інспектори помітили та зупинили водія автомобіля ВАЗ 21051, який порушив ПДР.


ВІДБІЙ! 13:21