Послуги Смілянської міської лікарні (відео)


У Черкасах затримали грузина, який був у міжнародному розшуку

За принципової позиції Черкаської окружної прокуратури суд обрав для громадянина Грузії, якого розшукують компетентні органи Угорщини та Республіки Польща, запобіжний захід у вигляді тимчасового арешту.


За рік у нашій області амброзії стало майже на 12 га більше

За 2021 рік площі вогнищ амброзії полинолистої в Черкаській області збільшилися на 11,6 га та становлять тепер у загальному 3693,6988 га.


За крадіжку товару в магазині жінку засудили до п’яти з половиною років ув’язнення

Черкаська прокуратура забезпечила підтримала публічне обвинувачення в кримінальному провадженні відносно 44-річної жінки, яка в березні цього року вчинила крадіжку товару з полиць одного із магазинів «ЄВА».


До 15 років позбавлення волі засуджено терориста «ЛНР»

До 15 років позбавлення волі засуджено бойовика незаконного збройного формувань так званого «ЛНР», якого викрила контррозвідка СБУ в Черкаській області.


У Будинку рад відбулася оперативна нарада з керівниками міських медзакладів

9 червня заступник міського голови Тетяна Карло провела оперативну нараду з керівниками КНП «Смілянська міська лікарня», КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», КНП «Смілянська стоматологічна поліклініка».


У Смілі вихованцям будинку-інтернату допомагають отримати біометричні документи

У березні 2022 року до Смілянського дитячого будинку-інтернату було евакуйовано 18 дітей з інвалідністю з дитинства з Дружківського дитячого будинку-інтернату через бойові дії рф на території України.


У вихідні на Черкащині буде до +33º

Наразі погоду Черкащини визначає поле підвищеного тиску та осередок тепла, який формує теплі ночі 14-16º та спекотні дні 30-31º.


У чоловіка, який жартома викликав поліцію, виявили 60 кущів коноплі

Сьогодні уночі, патрульні отримали виклик про погрозу фізичною розправою та незаконне проникнення до житла на вулиці Степана Разіна у Черкасах.


На комісії дали дозвіл на торгівлю хлібобулочними виробами із автопричепів

9 червня під керівництвом першого заступника міського голови Олександра Лисенка відбулося засідання постійно діючої комісії за організацією обслуговування підприємствами торгівлі, ресторанного господарства та послуг.