Посвідчення багатодітної родини: що треба знати (відео)


Автівки на передову зі Сміли (відео)


Звіт про допомогу за 15 червня

15 червня Смілянська міська рада за сприяння волонтерів та небайдужих мешканців нашої громади надала допомогу КП “Смілатеплокомуненерго”, передавши 24 вогнегасника


Рибінспектори нагадують, які поки ще заборони діють на водоймах Черкащини

Щоденно на телефон «гарячої лінії» надходять дзвінки з питаннями: коли закінчиться нерест та коли можна буде виходити на воду човнами?


Рятувальники запрошують до своїх лав

Головне управління ДСНС України у Черкаській області здійснює набір на службу в ДСНС України у піротехнічні підрозділи м. Черкаси та м. Умань водіїв-саперів категорії “С” та саперів.


Започатковано проект надання консультації суб’єтам господарювання

Державною службою України з питань праці з метою підтримки бізнесу та попередження порушень трудового законодавства, започатковано проект надання консультативної підтримки суб’єтам господарювання


Порогових балів для мультитесту не передбачено

Український центр оцінювання якості освіти цього року не встановлюватиме порогових балів для Національного мультипредметного тесту.


Рятуючи майно від вогню чоловік отримав опіки

14 червня близько о 11:45 у селі Журавка, виникла пожежа у надвірній споруді на вулиці Краєвидна.


Учнів та викладачів профосвіти звільнено від призову

В Україні набув чинності закон про внесення учнів та викладачів професійної освіти до переліку осіб, які не підлягають призову на військову службу під час мобілізації.


Українці обрали дизайн нової поштової марки від Укрпошти «Доброго вечора, ми з України»

Майже 834 тисячі голосів. Саме стільки українців взяло участь у голосуванні за ескіз до марки «Доброго вечора, ми з України!».