У Смілі продовжують допомагати вимушеним переселенцям та ЗСУ

8 червня Смілянська міська рада передала військовослужбовцям для потреб ЗСУ 5 маскувальних сіток, які виготовили освітяни та волонтери.


ВІДБІЙ! 17:13


УВАГА! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! 16:23


Поліцейські оперативно затримали молодика, який пограбував жінку

Подія сталася 6 червня близько 21 години вечора у селі Мліїв, що на Городищині. Невідомий напав на 21-річну жінку та відібрав сумку, в якій були телефон, документи й банківські картки.


Чоловіку який накрав техніки на 4000 гривень, повідомили про підозру

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури повідомлено про підозру 38-річному чоловіку за фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України).


Президент України відзначив нагородою випускника смілянської гімназії

Президент України вручив нагороду за “ВРЯТОВАНІ ЖИТТЯ ЛЮДЕЙ” випускнику Смілянської гімназії Максиму Овечко, який зараз очолює центр трансплантології Першого медичного об’єднання Львова.


У селі на ходу загорівся автомобіль

8 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що близько 14:29 у селі Майданецьке Тальнівської територіальної громади під час руху виникла пожежа легкового автомобіля Nissan Leaf.


За зґвалтування дитини та крадіжку чоловіку може загрожувати до 15 років тюрми

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зґвалтування неповнолітньої та крадіжки майна в умовах воєнного стану. Це ч. 4 ст. 152, ч. 4 ст. 185 КК України.


Смілянські джури здобувають перемоги на обласному конкурсі військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”)

Триває обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”), в якому беруть участь смілянські джури. Це рої зі шкіл №№1,4,7,10,11,15,гімназії імені В.Сенатора. Сміляни мають перші перемоги.


Обласний кардіоцентр – один із медзакладів-флагманів Черкащини

Із перших днів війни серед ключових завдань в області була стабілізування медичної системи й адаптування її до нових реалій. І спільно з медиками обласній владі це вдалось.