У Смілі продовжують допомагати ЗСУ та переселенцям

16 червня Смілянська міська рада за сприяння волонтерів та небайдужих мешканців нашої громади надала допомогу ГО “Центр журналістики та соціальних досліджень”, передавши памперси різних розмірів (3 ящика)


“Стефанія” від народного хору “Родовід”


Остання з великого покоління (аудіо), радіо “Тясмин”


Підсилення для черкаських медзакладів

В обласну лікарню та госпіталь ветеранів війни передали кілька апаратів штучної вентиляції легень, монітори пацієнта, а також апарат для аутотрансфузії крові (незамінний під час операцій).


У селищі викрили наркопритон

У селищі Стеблів Звенигородського району поліцейські викрили 26-річного чоловіка, який вдома зберігав наркотичні речовини. Окрім того, у своєму будинку він облаштував наркопритон


ВІДБІЙ! 16:17


УВАГА! УСЯ ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! 16:00


Замість довідки про несудимість – витяг з інформаційно-аналітичної системи

Довідку про несудимість замінив витяг з інформаційно-аналітичної системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості».


Чоловік, який розбещував дитину, постав перед судом

Смілянська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт та підтримала державне обвинувачення стосовно 41-річного черкасця за фактом вчинення розпусних дій щодо неповнолітньої особи.


Альона Альона та Джері Гейл разом з уродженкою Сміли готують спільний трек

Альона Альона та Джері Гейл спільно з німецькою співачкою Елайзою працюють над новим треком. Німецька артистка має українське походження – дитячі роки вона провела у місті Сміла, що на Черкащині.