На перехресті вулиць сталася ДТП за участі патрульного автомобіля

Сьогодні на перехресті вулиць Надпільна та Різдвяна у Черкасах сталася ДТП за участі службового авто Renault та Tesla.


Боротьба з колаборантами: до суду скеровано справу щодо чоловіка, який вихваляв окупантів

Черкаською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням черкащанина у глорифікації (вихвалянні та звеличенні) учасників збройної агресії російської федерації


Дитяча стоматологія у Смілі (відео)


У Смілі вимушені переселенцям підготували 750 продуктових наборів

750 продуктових наборів для ВПО підготували у Смілянському міськвиконкомі завдяки волонтерам Олександру Ткаченку і Миколі Сенатору, благодійному фонду «Нью Ренесанс», в особі Макової Лариси.


Цифровий студентський квиток у Дії

Війна війною, проте навчання ніхто не скасовував, і воно триває завдяки стійкості наших захисників. Як зазначають у Телеграм-каналі додатку Дія, якщо ви навчаєтеся в будь-якому державному ВНЗ


Підготували 8 трактористів, які вже працюють на полях Черкащини

Щороку аграрії Черкащини звертаються до служби зайнятості, щоб знайти необхідну кількість трактористів. У сезон потреба є завжди. Щоб допомогти з кваліфікованими кадрами


На Черкащині Служба безпеки України викрила адвоката, який вимагав кошти з військового ЗСУ

Служба безпеки України викрила адвоката Ради адвокатів Черкаської області, який вимагав кошти у військового за вирішення питання щодо повернення автомобіля.


Україна отримала премію ООН за найкращий публічний сервіс – Прозорро.Продажі

Організація Обʼєднаних Націй (ООН) відзначила Україну найпрестижнішою премію у сфері публічної служби — UN Public Service Awards.


У занадто нервового чоловіка поліцейські виявили наркотики

Патрульні продовжують затримувати осіб із, ймовірно, наркотичними речовинами. Днями, патрулюючи вулицею Чіковані у Черкасах, інспектори помітили чоловіка, який помітивши поліцейських пришвидшив крок та постійно озирався.


Сміляни та дітки із переміщених сімей стали учасниками програми обміну “UKRAINE is the CAPITAL of GREAT PEOPLE”

Учні смілянських шкіл №№1 та 7, а також діти із числа внутрішньо переміщених сімей взяли участь у Всеукраїнській двотижневій програмі обміну із залученням іноземних волонтерів “UKRAINE is the CAPITAL of GREAT PEOPLE”.