У лісах Черкащини – надзвичайна пожежна небезпека

У лісах Черкащини встановилася надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека. Лісівники нагадують, шо на Черкащині розпорядженням голови ОВА від 23.03.2022 заборонено відвідувати ліси.


Нетверезий водій за зухвалість та порушення закону залишився без автомобіля

Вночі, патрулюючи на вулиці Юрія Іллєнка у Черкасах інспектори виявили та зупинили водія транспортного засобу Skoda Octavia, який порушував комендантську годину.


Черкащани за 5 місяців сплатили понад 34 млн гривень екологічного податку

Протягом січня – травня 2022 року до бюджетів всіх рівнів платники Черкаської області сплатили 34,2 млн грн екологічного податку.


За яких умов можна піти на пенсію достроково після звільнення з роботи?

Як інформують в обласному управлінні ПФУ, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення пенсійного законодавства», який набув чинності 30 квітня 2022 року, достроково призначатимуть пенсію


На Черкащині перерахували пенсії 40 тисячам працюючих пенсіонерів

Особливості перерахунку пенсії працюючим пенсіонерам у 2022 році обговорили сьогодні під час пресконференції в Головному управлінні Фонду на Черкащині.


Патрульні продовжують виявляти осіб із наркотиками

Днями, інспектори виконували свої службові обов’язки на одному з блокпостів. Зупинивши для перевірки авто BMW, патрульні помітили, що водій та пасажир помітно нервували.