Впорядковують вулицю Чорновола (відео)


У Смілі готують квест для молоді та продовжують допомагати переселенцям і захисникам

22 червня Смілянська міська рада за сприяння благодійників та небайдужих мешканців продовжує надавати допомогу внутрішньо переміщеним особам. Їм передають продукти харчування, засоби гігієни, підгузки, дитяче харчування тощо.


Патрульні допомогли травмованому чоловіку

Днями на одному зі стаціонарних блокпостів біля міста Умань, до поліцейських звернулися громадяни та повідомили, що неподалік на узбіччі лежить чоловік із закривавленою головою.


Початок навчання в школах запланований на 1 вересня

Міністерство освіти і науки планує розпочати навчальний рік 1 вересня. Про це повідомив міністр освіти і науки під час включення у телемарафоні, інформує osvita.ua.


Пропонував перетинати кордон за гроші: правоохоронці викрили чоловіка на шахрайстві

Фігурант в месенджері пропонував платні послуги з перевезення громадян через кордон України, а отримавши передплату – зловмисник зникав. Слідчі розслідують кримінальне провадження.


Мовознавчий екскурс «Вивчаємо англійську разом з бібліотекою!»

Незвичний урок з вивчення англійської мови відбувся сьогодні в дитячій книгозбірні. Юні гімназисти вдосконалювали свої знання англійської разом з вчителем Іриною Дубовенко.


У підпорядкуванні інспекторів Черкаського рибоохоронного патруля тисячі ставків, річок та водосховища

Районом діяльності Черкаського рибоохоронного патруля є адміністративна територія Черкаської області з розташованими на ній водними об’єктами.


Черговий гуманітарний вантаж черкащани відправили на Харківщину

Черкащани передали гуманітарну допомогу для наших захисників на передову. Вантаж попрямує у Харківську область. Про це повідомила голова Черкаської РВА Валерія Бандурко.


Під час пожежі рятувальники евакуювали 6 мешканців п`ятиповерхівки

21 червня близько 14:45 в місті Шпола в п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Івана Гончара, виникла пожежа. Вогонь у житловій кімнаті квартири на 5-му поверсі ліквідували рятувальники


25-річного смілянина засудили до 5 років позбавлення волі

Черкаською прокуратурою підтримано публічне обвинувачення в кримінальному провадженні відносно 25-річного смілянина, який в травні цього року викрав товар з полиць одного із магазинів «Аврора».