Смілянська профспілка освітян: підтримка і захист (відео)


Шкільні підручники з російської мови не друкуватимуть

Міносвіти виключило підручники з російської мови для 6 і 10 класів з переліку підручників, які будуть видаватися надалі і в яких є потреба у 2023 році.


На засіданні виконавчого комітету розглянули 18 питань

9 червня під головуванням першого заступника міського голови Олександра Лисенка відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 18 питань.


Торік на продукції легкої промисловості Черкащина заробила понад 1,5 мільярда гривень

За даними обласного управління статистики, підприємствами текстильного виробництва, виробництва одягу, виробів зі шкіри та інших матеріалів у 2021 році реалізовано продукції на 1543,6 млн.грн (1,7% промислової продукції області).


У торгівельно-розважальному центрі сталася пожежа

9 червня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що в приміщенні кухні одного із кафе торгівельно-розважального центру “Хрещатик Сіті” виникло займання жирових відкладень у витяжній системі.


Cтан справ у Смілі 9 червня (відео)


Жінку, яка систематично торгувала амфетаміном, затримали

У Черкасах затримали місцеву жительку, яка торгувала амфетаміном. Протиправні дії жінки оперативники документували протягом двох місяців. Затримали зловмисницю 08 червня під час чергового збуту амфетаміну невідомому чоловіку.


ВІДБІЙ! 14:25


На Черкащині СБУ викрила ділка, який привласнив і продавав військову амуніцію для ЗСУ

За даними слідства, злочинну схему з продажу військової амуніції та спорядження організував колишній військовий, мешканець Умані. Ці категорії товарів виготовлялися на українських підприємствах виключно для потреб ЗСУ


Шановні земляки! Долучайтеся до читачів газети “Сміла”!

Для вас місцеві новини, приватні оголошення і реклама, передплатити газету “Сміла” можна у поштових відділеннях, подати оголошення та рекламу за тел.: 097-194-79-70 073-209-87-01