«Ваш знайомий у лікарні»: шахрайка, яка виманила 70 тисяч гривень, постане перед судом

Черкаською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 35-річної уродженки міста Харків за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України.


Цього тижня погода дасть перепочити від спеки

Погода НОВОГО ТИЖНЯ дозволить ПЕРЕПОЧИТИ ВІД СПЕКИ, над рідною Черкащиною вже відбувається зміна повітряних мас. Завтра невеликий циклон з районів Балтії, рухатиметься на Білорусь та піде далі на схід.


Засідання виконавчого комітету міської ради

Під головуванням міського голови Сергія Ананка відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконкому схвалили програму поповнення статутного капіталу СКП «Комунальник»


Триває реєстрація для участі в додатковій сесії мультитесту

Для участі у додатковій сесії національного мультипредметного тесту ЗНО вже зареєструвалось понад 5 тисяч вступників.


Податківці нагадують про строки подання звітності та сплати податків

Податківці Черкащини нагадують, відповідно до закону України від 12.05.2022 №2260, який набрав чинності 27 травня 2022 року, відновились податкові обов’язки для платників податків


Нині у Черкаському районі проживає майже 59 тисяч переселенців

Голова Черкаської РВА Валерія Бандурко провела нараду з керівниками структурних підрозділів Черкаської РВА. Як зазначила очільниця району нині в Черкаському районі проживає 58920 офіційно зареєстрованих


Водій скоїв наїзд на пенсіонерку, жінка померла

Автопригода сталася на вулиці Герцена в Умані, 12 червня близько 11:00 години. 26-річний водій Renault Logan під час руху заднім ходом допустив наїзд на 75-річну жінку.


ВІДБІЙ! 13:48


Держава надасть безповоротні гранти для створення тисяч нових мікробізнесів

Уряд на доручення Президента України запускає нову економічну стратегію, яка діятиме в умовах війни, допоможе українській економіці вистояти та стане фундаментом для післявоєнного відновлення.


УВАГА! УСЯ ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! 12:43