У порушника комендантської години виявили гранату

19 червня під час патрулювання у місті Золотоноша, правоохоронці зупинили для перевірки 22-річного золотонісця, який порушував комендантську годину та був на вулиці.


ВІДБІЙ 16:32


З ким житиме дитина після розлучення батьків (відео)


Щоденна допомога: захисники від смілян отримали продукти та засоби гігієни

20 червня Смілянська міська рада за сприяння благодійників та небайдужих мешканців нашої громади передала військовослужбовцям ЗСУ допомогу (продукти харчування):


УВАГА! УСЯ ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! 16:10


У водія-порушника патрульні виявили наркотики

Днями, патрулюючи на вулиці Руставі у Черкасах інспектори роти ТОР зупинили авто ВАЗ 2105 за порушення ПДР. Спілкуючись із водієм, поліцейські помітили, що 45-річний керманич намагався щось викинути на підлогу.


Держспецзв’язку запускає новий офіційний чат-бот

Держспецзв’язку запускає новий офіційний чат-бот у Telegram @dsszziSupportBot. У чат-боті SSSCIP можна:


Смілянська художниця представила виставку картин, кошти за продаж яких відправлять на підтримку ЗСУ

У Смілянській центральній міській бібліотеці ім.О.Журливої відбулася презентація персональної виставки картин смілянки Ольги Теплової.


Професійну освіту можна буде здобути швидше

Верховна Рада ухвалила законопроект, який дозволить здобути професійну (професійно-технічну) освіту швидше. Про це повідомив голова парламентського Комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак, передає osvita.ua.


Грози, дощ та град: на Черкащині відсьогодні зміниться погода

Розпечене повітря, що надійшло з північної Африки провокує утворення спеки та посухи на всій території Центральної Європи. Це негативно впливає на майбутній урожай, у великих містах погіршується якість атмосферного повітря