Допомога у Смілянській громаді станом на 21 червня

21 червня Смілянська міська рада за сприяння благодійників та небайдужих мешканців громади передала дитячій бібліотеці допомогу – м’які іграшки для призів учасникам щотижневого майстер-класу.


Смакуємо українське слово, мандруючи Смілою (відео)


У водія, який порушив комендантську годину, забрали автомобіль

Цієї ночі, патрулюючи вулицею Смілянська у Черкасах, інспектори виявили та зупинили водія транспортного засобу ЗАЗ Sens, який порушував комендантську годину.


За розтрату зерна агроному присудили майже 60 тисяч гривень штрафу

Прокурори Золотоніської прокуратури довели в апеляційному суді незаконність рішення суду першої інстанції, яким місцевого жителя визнано невинним за ч. 1 ст. 191 КК України та виправдано.


ЄС запустив українськомовний класифікатор професій

В Європі презентували нову версію багатомовного класифікатора вмінь, навичок, компетентностей, кваліфікацій і професій ESCO з українським перекладом.


Станом на червень підприємці Черкащини не сплатили понад 280 млн грн єдиного соціального внеску

Перспективи погашення боргів зі сплати єдиного соціального внеску підприємцями обговорили сьогодні під час спільної наради представників пенсійної та податкової служб Черкаської області.


В Україні стартує реформа управління відходами

Україна нарешті робить перший крок на шляху до цивілізованого управління відходами. Верховна Рада України ухвалила законопроєкт №2207-1-д «Про управління відходами». “За” проголосувало 282 народних депутати.


Патрульні виявили автомобіль, що був у розшуку

Вчора, під час несення служби на одному із блокпостів біля міста Умань, інспектори зупинили водія автомобіля ЗАЗ Sens для додаткової перевірки.


Відтепер прямі ефіри з міським головою будуть раз на тиждень

Міський голова Сергій Ананко у своєму зверненні під час прямого ефіру минулого тижня, зокрема, звернувся до мешканців і гостей міста, що з 20 червня щоденних прямих ефірів не буде.


Пільгове розмитнення авто припиниться з 1 липня

Верховна Рада ухвалила урядовий законопроєкт №7418, який передбачає повернення мита та ПДВ на імпортні товари та розмитнення автомобілів (з 1 липня).