У Смілі працює центр вакцинації (Відео)


Працівники Смілянського центру з надання правової допомоги роз’яснили жителям питання щодо землі

У рамках виконання Програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» 17 червня заступник директора Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Дячук


19 смілян почали працювати в компанії, що виготовляє продукцію для відомих автомобільних брендів

Під час проведення ярмарків вакансій роботодавці можуть особисто поспілкуватися з претендентами на роботу, розповісти про умови та оплату праці, підібрати працівників з числа безробітних.


Смілянська команда стала чемпіоном Міжнародного турніру з футболу

Команда футбольного клубу “OLIMP” Сміла виборола І місце у дитячому Міжнародному турнірі з футболу «Yarna Cup-2021» у Болгарії. Про це інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.


Чоловіка, який збив дитину мікроавтобусом, звільнили від покарання з іспитовим строком

За публічного обвинувачення Черкаської окружної прокуратури Соснівським районним судом м. Черкаси ухвалено обвинувальний вирок жителю Черкаського району за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху водієм


Юні сміляни стали учасниками польсько-українського освітнього проєкту

Центральна міська книгозбірня для дітей взяла участь у реалізації українсько-польського освітнього проєкту про Цілі сталого розвитку ООН, які є програмою для всіх країн світу до 2030 року.


Найбільше в області з початку року купували фармацевтичні товари та алкоголь

Обсяг товарообороту підприємств Черкащини, основним видом економічної діяльності яких є роздрібна торгівля, у січні–березні 2021 року становив 4305,1 млн.грн.


Черкащанин завоював титул інтерконтинентального чемпіона світу з кікбоксингу

Черкаський кікбоксер завоював титул інтерконтинентального чемпіона світу з кікбоксингу WAKO. Про це повідомили у Департаменті освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради.


У третині судових справ між платниками та податковою суд ставав на сторону платників

Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що протягом січня-травня цього року на розгляді в судах різних інстанцій були 1354 справи, стороною в яких виступають органи ДПС Черкаської області


Медична онова для екстренки: автопарк «швидкої» поповнився 22 автівками

Нові автомобілі екстреної медичної допомоги вже прямують у райони. Ключі від 22 машин сьогодні отримали бригади «швидкої». Кожна така онова для екстренки – це врятовані життя черкащан, передає пресслужба Черкаської ОДА.