У Смілі змінили директорів шкіл (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 18 червня


На Черкащині між будівельними плитами знайшли гранату

18 червня сапери групи піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спецпризначення виїхали на відпрацювання заявки, яка надійшла з вулиці Обухова у Золотоноші.


На засіданні земельної комісії розглянули заяви смілян та затвердили низку програм

18 червня під головуванням Людмили Бандурко відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин та містобудування, екології, раціонального природокористування.


Медиків привітали з професійним святом


У порушника громадського спокою виявили ніж, пістолет та гвинтівку

Патрульні управління патрульної поліції в Черкаській області отримали виклик на вулицю Прикордонника Лазаренка у Черкасах. Мешканці багатоквартирного будинку повідомили про те, що невідомий чоловік у дворі гучно слухає музику


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 18 червня


Володимир Зеленський підписав указ, який передбачає значне підвищення зарплати медиків

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, що встановлює орієнтир мінімального рівня оплати праці медиків: не менше 13,5 тис. грн для середнього медичного персоналу й не менше 20 тис. грн для лікарського складу.


У підприємця, який торгував без ліцензії, вилучили алкоголю на 20 тисяч гривень

17 червня у Смілі працівники податкової служби спільно з працівниками відділу поліції провели контрольно-перевірочні заходи щодо припинення безліцензійної діяльності.


Правоохоронці викрили черкащанина, який розповсюджував дитячу порнографію

Житель Звенигородського району в мережі Інтернет завантажувавта розповсюдував дитячу порнографію. Працівники відділу міграційної поліції, спільно зі слідчим Черкаського районного управління поліції