У Смілі тимчасово не буде світла

Смілянський міський район електричних мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, з 14 до 20 червня у Смілі тимчасово не буде світла на вулицях:


У Черкаському районі внаслідок ДТП травмувалися 4 особи

12 червня у селі Руська Поляна, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів, Daewoo та Renault.


З наступного тижня у Смілі має запрацювати центр вакцинації населення

З наступного тижня на Черкащині запрацюють 5 центрів вакцинації населення: у Черкасах, а також у Смілі, Золотоноші, Звенигородці та Умані.


Сміляни – “бронзові” призери Чемпіонату з вільної боротьби “Кубок Донбасу”

В Покровську Донецької області відбувся чемпіонат з вільної боротьби “Кубок Донбасу”, в якому взяла участь команда вихованців ГО молодіжного спортивного клубу “Борець” м. Сміла. В результаті сміляни здобули 2 “бронзові” медалі, розповіли у відділі молоді та спорту. Сподинюк Кіра виборола ІІІ місце у ваговій категорії 23 кг. Скрипник Артур – ІІІ місце у ваговій категорії […]


Протягом тижня у селах не буде світла

Смілянська філія ПАТ “Черкасиобленерего” проводить планові ремонтні роботи. Тож, з 14 до 20 червня у селах не буде світла:


До професійного свята в управлінні статистики навели цікаві факти про легку промисловість Черкащини

За традицією кожної другої неділі червня відзначається професійне свято працівників легкої промисловості. Ця галузь промисловості є найбільш близькою до споживачів.


У Черкасах встановили рекорд України з хокею на траві

12 червня на Черкаси-Арені встановили рекорд України з хокею на траві. Вдалось це зробити у номінації – найбільша кількість людей, які зробили послідовний пас у хокей на траві.


Смілянські борці повернулися із відкритого турніру з медалями

12 червня у Золотоноші відбувся IV відкритий турнір з греко-римської боротьби серед юнаків присвячений пам’яті воїнів-інтернаціолалістів що загинули в Афганістані.