До уваги водіїв! Два дні переїзд на виїзді зі Сміли буде закрито

23 та 24 червня з 9.00 до 16.00 години буде перекрито рух автотраспорту через залізничний переїзд № 913. Переїзд знаходиться в населеному пункті Ірдинівка при виїзді з Сміли в напрямку Черкас по вулиці Соборна.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 22 червня


У Смілянському центрі нагадали про права біженців та осіб, які потребують захисту

До Всесвітнього дня біженців на базі Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було проведено круглий стіл на тему «Права біженців та осіб, які потребують додаткового захисту».


Поліцейські за описом пенсіонерки, яка загубилася, знайшли її будинок

Про жінку, яка не пам’ятає адреси проживання, поліцейським Умані повідомили медики. Вони доставили до лікарні пенсіонерку, що вночі блукала вулицею Володимирівська.


95-річчя відзначила поважна смілянка, ветеран війни Кілія Дмитраш

Сьогодні учасник війни – ветеран тилу Дмитраш Кілія відсвяткувала свій 95-річний ювілей. З нагоди свята за дорученням міського голови Сергія Ананка


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 22 червня


За добу на Черкащині знайшли 23 міни та снаряди часів минулих війн

Сапери групи піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення 21 червня вилучили 23 небезпечні предмети часів минулих війн.


Сміляни вшанували пам‘ять полеглих в боях Другої світової війни

Сьогодні о 04:00 біля Меморіалу Слави зібралися представники смілянської міської влади на чолі з міським головою Сергієм Ананком, ветерани війни та праці, представники громадськості.


В Черкаській області стартував проєкт із цифровізації Digital Cherkasy

Стартував проєкт із цифровізації міста Черкаси та Черкаської області — Digital Cherkasy. За підтримки Міністерства цифрової трансформації України місто та область об’єднуються в команду, яка займатиметься цифровізацією


Понад 2,5 тисячі черкащан підхопили за тиждень вірусні інфекції

В області за тиждень на шрип та ГРВІ захворіли 2 658 осіб. Показник загальної захворюваності на 51,3% нижче епідемічного порогу по області, повідомляють у Черкаському обласному лабораторному центрі МОЗ України.