90 років в постійному русі (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 8 червня


Дистанційне навчання в Будинку дитячої та юнацької творчості (Відео)


Черкащани після пологів можуть скористатися безоплатною «гарячою лінією»

В Україні запрацювала безоплатна «гаряча лінія» підтримки батьків після пологів 0 800 500 313. «Гарячу лінію» започаткувала ГО “Клуб підтримки вагітності та материнства “Лада” 


Автомобіль злетів у кювет — водій загинув, жінка з дитиною травмувалися

Автомобіль з’їхав з проїжджої частини та перекинувся. Зараз слідчі з’ясовують обставини ДТП. Поліцейські районного управління отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 8 червня


З 1 липня відновить курсування поїзд зі Сміли до Львова

З 1 липня «Укрзалізниця» відновлює залізничне сполучення між Черкасами зі Львовом із зупинками у Тернополі і Хмельницькому. Потяг курсуватиме через Смілу.


Чоловіка, який обікрав і підпалив будинок, засудили до п’яти з половиною років ув’язнення

Корсунь-Шевченківський відділ Смілянської прокуратури підтримав у суді обвинувачення та довів вину 28-річного мешканця міста. Чолока звинувачуть у вчиненні крадіжок, поєднаних з проникненням у житло


Міський голова Сміли взяв участь у зустрічі керівників територіальних громад Черкаської області

Міський голова Сергій Ананко взяв участь у зустрічі з керівниками територіальних громад Черкаської області. Голова Черкаської РДА Валерія Бандурко закликала керівників ОТГ до конструктивного діалогу та плідної роботи.


На Черкащині в учасників ЗНО виявили заборонені речі

У чотирьох осіб виявили смартфони та «шпаргалки». На жаль, згідно з правилами, від проходження зовнішнього незалежного оцінювання їх відсторонили. Про це розповіли в управлінні поліції охорони в Черкаській області.