Патрульні затримали нетверезого водія, який намагався втекти (Відео)

Учора під час патрулювання містом, інспектори помітили автомобіль Hyundai та вирішили зупинити авто


Стало відомо, на яких підприємствах Черкащини цьогоріч зросли обсяги виробництва

За підсумками січня–травня 2021р. індекс промислової продукції в області порівняно з січнем–травнем 2020р. становив 100,8%, повідомляє Головне управління статистики у Черкаській області.


58-річний чоловік завдав смертельних ударів матері, а потім поранив ножем і себе

Подія сталася 24 червня близько 12:30 години у селі Конела Уманського району. 58-річного чоловіка, який завдав смертельних ударів ножем матері


В одній із громад Черкащини запустили «річкоочисний» проєкт

Розчищення Росави розпочали у Степанецькій громаді. Ця річка протікає через більшість її сіл. Розпочнуть з семи кілометрів, інформує пресслужба Черкаської ОДА


За розбещування малолітніх чоловік може сісти за ґрати на 6 років

Працівниками відділу протидії кіберзлочинам в Черкаській області, спільно з правоохоронцями ГУНП в Черкаській області та Черкаською обласною прокуратурою викрили чоловіка, який в соціальних мережах розбещував малолітніх.


Завтра очікуються місцями грози та шквальний вітер

Черкаський обласний гідрометцентр передає попередження про небезпечні метеорологічні явища І рівня небезпечності. 27 червня в Черкаській області та м. Черкаси очікуються грози. Вдень під час грози в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.


На Черкащині показник захворюваності на COVID-19 зменшився на 25,7%

На 25,7% в області зменшився показник захворюваності на COVID-19 у порівнянні з минулим тижнем, з 17 до 24 червня. Про це повідомила директорка обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Людмила Кравченко


Яку роботу пропонують влітку роботодавці області для студентів

З настанням літа все більшої актуальності набуває питання працевлаштування молоді, зокрема студентів, які шукають підробіток на цей період.


Смілянські лісівники вже заготовляють корм для диких тварин на зиму

Смачний, соковий, хрусткий та неймовірно вітамінний гіллячковий корм заготовляє нині єгерська служба Смілянського лісгоспу.


Смілянин Дмитро Комиз отримав відзнаку як кращий медіапредставник

За підсумками змагань ПФЛ сезону 2020/21 пресслужба ПФЛ визначила найкращих медіапредставників клубів, а також переможця в номінаціях. Номінанти отримали відзнаки під час Конференції ПФЛ 24 червня 2021 року.