Перший чемпіонат України з пляжного футболу серед дітей (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 29 червня


Підприємства Черкащини стали менше використовувати теплової та електроенергії

Підприємства та організації Черкаської області минулоріч використали 2870,7 тис.т палива, що на 8,8% менше, ніж за попередній рік. Про це повідомили в обласному управлінні статистики.


Трагедія на Черкащині: батько вистрелив у сина і застрелився сам

На Черкащині батько вистрелив у сина і застрелитися сам. Пораненого госпіталізували до лікарні. За фактом замаху на умисне вбивство слідчі відкрили кримінальне провадження. Про це повідомили у поліції Черкаської області.


У Смілі, Золотоноші та Каневі реалізовують програму для дітей «Чемпіони по життю»

Безбар’єрна ініціатива «Чемпіони по життю» для дітей з інвалідністю шириться на всю область. Тепер, окрім обласного центру, у Смілі, Золотоноші, Каневі навчатимуть малечу футболу.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 29 червня


На Черкащині кіберфахівці викрили інтернет-агітаторку

На Черкащині Служба безпеки України викрила проросійську агітаторку. Зловмисниця у мережі Інтернет активно закликала до порушення територіальної цілісності держави.


Місцеву раду хочуть зобов’язати взяти в комунальну власність будинок, вартістю більше 41 млн грн

Смілянська прокуратура скерувала до суду Черкаської області позовну заяву в інтересах держави до органу місцевого самоврядування про визнання бездіяльності протиправною.


Завтра на Черкащині очікуються грози та град

Черкаський обласний гідрометцентр передає попередження про небезпечні метеорологічні явища І рівня небезпечності. Вдень 30 червня у Черкаській області та м. Черкаси гроза, місцями по області град та шквали 15-20 м/с.


У МОЗ вважають, що вакцинація в освіті має стати обов’язковою

Невакцинованих дітей, які не мають медичних протипоказань, не потрібно допускати до закладів освіти, а освітяни мають вакцинуватись обов’язково.