Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 2 червня


Смілян запрошують поринути у «Чарівний світ оригамі»

Вироби вихованців гуртка початкового моделювання з елементами художнього конструювання та техніки орігами, що діє при БДЮТ під керівництвом Олени Корсунь, представлені на виставці творчих робіт «Чарівний світ оригамі».


У травні на Смілянщині випало 180% декадної норми опадів

Травень 2021 року на Смілянщині видався прохолодним та дощовим. Він відзначився пізніми заморозками – останні 10 днів травня, частими вітрами та грозами.


Проєкти-переможці громадського бюджету-2021. Наживо


На Черкащині сталася ДТП за участі трьох автівок. Одна людина загинула

2 червня на автодорозі Черкаси-Сміла-Умань, поблизу села Соколівочка Тальнівської громади, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 2 червня


Юні велогонщики вибороли «золото» чемпіонату України

У Кропивницькому завершилися відкритий командний чемпіонат України в олімпійських видах програм, та відкритий чемпіонат України в гонці критеріум І тур з велосипедного спорту на шосе.


Перед судом постане ексголова сільської ради, який провів незаконну сесію і підробив документи

Смілянська прокуратура звернулася до суду у справі щодо колишньої голови сільської ради за фактом службового підроблення. Йдеться про складання, видачу завідомо неправдивих офіційних документів


Результати аудитів шкіл показали позитивні тенденції

Результати проведених інституційних аудитів у 2020 та 2021 роках показали позитивні тенденції у діяльності закладів освіти.


Бібліопосиденьки “Будь стильним — користуйся бібліотекою!”

Послаблення карантинних обмежень дало можливість працівникам книгозбірні провести традиційні бібліопосиденьки для гімназистів. До бібліотеки завітали учні 10 класу гімназії імені В.Т. Сенатора