Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 1 червня


Прогулянка містом: цікаве про Смілу

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей активні читачі дитячої книгозбірні, учні 3-А класу гімназії ім. В.Т. Сенатора (класний керівник Наталія Чмиренко) здійснили краєзнавчу прогулянку містом.


Учні смілянського центру пропонували перехожим замість цигарок та цукерки

В останній день весни у світі проводять міжнародну акцію боротьби з курінням – Всесвітній день без тютюну. Тобто, це день, вільний від тютюнового диму.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 1 червня


Смілянські школярі за допомогою ігор вчать основи демократії

Учні школи №7 стали учасниками гри та вчать основи демократії. Мова йде про українську версію гри «Democracy Cake – Рецепт демократії», адаптацію якої створювали Спілка «Громадські Ініціативи України»


За кількістю патронатних родин Черкащина займає друге місце в Україні

Для попередження соціального сирітства в Черкаській області запроваджено послугу патронату над дитиною. На цей час в області діють 19 родин патронатних вихователів, послугами яких скористалися 127 дітей.


Вакцинація може стати умовою для допуску вчителя до професії

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет не виключив можливості, що вакцинація вчителів у майбутньому може стати однією з умов для допуску до професії.


Дітям, які раніше порушували закон, нагадали про те, які вони мають гарантії

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей головний спеціаліст відділу правопросвітництва та надання правової допомоги Смілянського центру з надання безоплатної правової допомоги спільно Олена Сокол


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 1 червня


За тиждень у Смілі народилося троє немовлят

Населення Сміли поповнилося 3 новонародженими. Про це повідомили у відділі охорони здоров’я. З 24 до 30 травня у пологовому відділенні міської лікарні народилися 2 дівчинки та 1 хлопчик.