Чемпіонат кінологічного союзу поліцейських собак (Відео)


Суд задовольнив позов прокуратури щодо капремонту манежу у Смілі

Задоволено позов про визнання недійсними результатів відкритих торгів і договору на проведення капітального ремонту будівлі легкоатлетичного манежу та благоустрою території стадіону в Смілі на суму 5,5 млн грн.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 7 червня


За місяць рибалки-порушники завдали шкоди майже на 63 тисяч гривень

У Черкаському рибоохонному патрулі прозвітували про роботу у травні. З 1 до 31 травня державні інспектори загалом провели 116 рибоохоронних рейдів та викрили 469 порушеннь. У тому числі 74 грубі порушення правил рибальства.


До кінця тижня на Черкащині будуть час від часу зливи та грози

За прогнозом погода поточного тижня на Черкащині буде нестікою та вологою. Причиною тому стане циклон південного походження, який буде «топтатися» поблизу східних кордонів країни.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 7 червня


Уряд затвердив Державну програму «Молодь України»

Кабінет Міністрів затвердив Державну цільову соціальну програму «Молодь України» на 2021–2025 роки, що має на меті створення можливостей для самореалізації та розвитку потенціалу молоді


Не розминулися маршрутка та легковик

Близько 15-ї години сьогодні у Черкасах на перехресті вулиць Гетьмана Сагайдачного та Чорновола зіштовхнулися легковик та маршрутка №24.


У Смілянському центрі обговорили співпрацю щодо правової допомоги жителям

7 червня у Смілянському центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели круглий стіл на теми «Взаємодія системи безоплатної правової допомоги з органами з питань пробації»


Поліцейські з’ясовують обставини смертельної аварії

В ДТП загинув 46-річний водій велосипеда, який був обладнаний двигуном та без будь-яких світлових приладів чи світловідбиваючих елементів. Зараз слідчі з’ясовують обставини автопригоди, повідомили у поліції Черкаської області.