Отримання документів малолітньою особою (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 24 червня


Вбивця “валютників” у Тальному може сісти за ґрати довічно

60-річний затриманий зізнався у вбивстві ще одного “валютника” у Тальному. 52-річний чоловік майже три роки значився у розшуку як зниклий безвісти.


Смілян запрошують до участь у конкурсі на кращий проєкт фотозони

З метою створення середовища нової якості управління архітектури, регулювання забудови та земельних відносин міста запрошує взяти участь у конкурсі на виготовлення кращого ескізного проєкту фотозони


У вихідні у Смілі продовжать вакцинувати усіх бажаючих

26 та 27 червня у Смілі продовжить роботу Центр вакцинації проти COVID-19, створений на базі міського Будинку культури, за адресою: вул.Соборна, 100.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 24 червня


На стадіоні «Авангард» провели роботи з благоустрою

До літнього оздоровчого періоду працівники комунального підприємства «Комунальник» долучилися до прибирання території стадіону «Авангард».


Триває досудове розслідування за фактом будівництва виробничого комплексу без дозвільних документів

За процесуального керівництва Черкаської прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366, ч. 3 ст. 197-1 КК України.


Смілянські метеорологи розповіли, в якому стані нині сільгоспкультури

Промайнула друга декада червня, що не тільки порадувала теплом і дощами (за цей час вже випало 83% місячної норми), а й була щедрою на грози, сильні зливи і град.


Аудитори Черкащини цьогоріч забезпечили відшкодування втрат на 50 млн грн

За 5 місяців цього року фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області протягом січня – травня 2021 року провели 22 ревізії, 2 аудити та 24 перевірки державних закупівель.