Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 10 червня


У черкащанина під час перевірки виявили зброю

Учора оперативники карного розшуку отримали інформацію від жителів Черкас про те, що на вулиці 30-річчя Перемоги бачили чоловіка зі зброєю.


За порушення правил рибальства у чоловіка відібрали рибу, спінінг і автомобіль

Останній день нерестової заборони відзначився черговим порушенням природоохоронного законодавства. 9 червня близько 22 години рейдова група Черкаського рибоохоронного патруля викрила грубе порушення правил рибальства.


76 питань розглянули на черговому засіданні виконавчого комітету

10 червня під головуванням міського голови Сергія Ананка відбулося чергове засідання виконавчого комітету, у роботі якого взяли участь 9 осіб.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 10 червня


У Смілі затримали молодика, який намагався обікрасти ювелірний магазин

Вночі, прихопивши з собою «знаряддя», чоловік подався до магазину коштовностей. Втім, не врахував, що приміщення обладнане охоронною сигналізацію, на спрацювання якої миттєво прибув наряд реагування поліції охорони.


На літню оздоровчу кампанію дітей в області спрямують 17 млн грн

На Черкащині стартує літня оздоровча кампанія. На це, станом на червень, в області запланували використати близько 17 млн грн з обласного та місцевих бюджетів.


У травні продавцям пального на Черкащині нарахували 6,5 мільйонів гривень штрафів

Черкаські податківці протягом травня 2021 року провели 45 перевірок суб’єктів господарювання, які зберігають пальне та займаються оптовим чи роздрібним продажем пального через мережі АЗС на території Черкаської області.


На Смілянщині триває модернізація ліній електропередачі

У ПАТ «Черкасиобленерго» тривають роботи із модернізації ліній електропередачі. Нині роботи проводять у Смілянській міській філії Товариства, інформують у ПАТ “Черкасиобленерго”.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 10 червня