У Смілі продовжують шукати професійних батьків

Днями у Смілі залишились без піклування батьків двоє маленьких дітей. Мама залишила малечу на кілька діб і … зникла. Нині діти в «безпеці» – в Черкаському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей. Вони нагодовані, вдягнені та все ж так сталося, що залишилися без батьківської уваги. Щоб не було подібних випадків, коли діти залишаються без сім’ї фахівці центру проводять […]


На завтра синоптики передають штормове попередження на території Черкащини

Синоптики Черкаського обласного центру з гідрометеорології передають штормове попередження про небезпечне гідрометеорологічне явище на території Черкаської області. «22 серпня очікуються грози, при грозах пориви вітру 17-22 м/с.», йдеться у повідомленні.


Смілянські футболісти успішно зіграли у турі Першості Черкаської області з футболу

20 серпня у місті Городищі команда ФК «Сміла» (директор ФК «Сміла», головний тренер команди Володимир Поделяка, почесний президент клубу ФК «Сміла» Віктор Федоренко) взяла участь у 10 турі Першості Черкаської області з футболу серед команд першої ліги. Гра закінчилася з рахунком 2 : 1 на користь смілян. Особисто підтримати смілянську команду під час матчу приїхали […]


Аудитори Черкащини забезпечили відшкодування втрат на майже 24 мільйона гривень

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області протягом січня – липня 2017 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму понад 23,9 млн грн. За результатами ревізій, перевірок державних закупівель місцеві органи виконавчої влади, керівники підприємств, установ та організацій прийняли 45 управлінських рішень.


Перші прояви осінньої погоди на Черкащині після тривалої спеки

Начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань повідомив, що Азіатський антициклон починає поступатися місцем циклону з північної Атлантики. Під впливом атмосферних фронтів перша половина цього тижня очікується дощовою та прохолодною. Температурний фон знизиться на 5-7º. Денні температури повітря очікуються у межах +18+23º, нічні у межах +7+11º. Дощі різної інтенсивності пройдуть по всій території області. У другій […]


У частині аптек Сміли проблеми із видачею пільгових ліків?

Мешканці мікрорайону Шевченка повідомляють про те, що вже місяць у цьому районі міста не видають пільгові ліки? Коли сміляни зможуть нормально отримувати ліки, що підпадають під програму «Доступні ліки», зокрема в тих аптеках, що на Шевченко, пояснив начальник відділу охорони здоров’я Микола Стуженко.


Святкові заходи у Смілі до Дня Державного прапору та Дня Незалежності України


Смілянських батьків вчать приборкувати стрес

Фахівці Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді влаштовують пізнавальні та цікаві тренінги для батьків, де обговорюють актуальні питання. На черговому зібранні говорили про стрес, разом визначали, що таке стрес та як він пов’язаний із хворобами. Учасники тренінгу обговорили, чи можливо батьківство без стресу, як його приборкати та інші питання.


Цього тижня відключатимуть світло у Смілі

Перелік вулиць Сміли, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими  ремонтними роботами з 21 по 25 серпня: 21.08.17р. – вул. Першотравнева (2-50), (1-57), вул. Жуковського (85-113, 88 – 120), вул. Захисників України (1-3).