Засідання міської комісії з питань житлово-комунального господарства (Відео)

На засіданні комісії з питань житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та розрахунків обговорили підготовку теплопостачальними та іншими підприємствами опалювального сезону та можливі проблеми із його початком у деяких закладах та інші питання.


Смілянин Богдан Довгань розповів про навчання та стажування за кордоном

На електронну адресу нашої редакції надійшов лист від Богдана Довганя. Він смілянин, який нині живе у США. Зав’язалося листування, і ми відкрили для себе цікаву молоду людину, біографія якої, можливо, когось надихне або додасть мотивації. Отже, знайомтесь. Богдан Довгань народився у Смілі у 1995 році. Закінчив спеціалізовану школу №5, Київський політехнічний інститут. Стажувався в Німеччині


Сміляни на Всеукраїнській конференції педагогічних працівників

18 серпня директор школи №3-колегіуму представляла смілянський заклад як учасника пілотного проекту на Всеукраїнській конференції педагогічних працівників у Києві. Тетяна Анатоліївна розповіла про конференцію: «На початку учасників привітав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.


Результати роботи оперативного управління ГУ ДФС у Черкаській області за сім місяців

За січень – липень цього року за матеріалами оперативних підрозділів області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 19 кримінальних правопорушень, всі за «тяжкими» статтями Кримінального кодексу України.