Створення Національного центру реабілітації інвалідів – учасників антитерористичної операції у Смілі не всім до душі

Сьогодні секретар міської ради Віктор Федоренко провів робочу нараду, головним питанням якої було – створення в Смілі Національного центру реабілітації інвалідів – учасників антитерористичної  операції  на базі Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна  частина №14». В нараді взяли участь заступники міського голови, представники депутатського корпусу, закладів охорони здоров`я, ЗМІ, громадськість, інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.


У Смілі шукають прийомні сім’ї для дітей

Смілянський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжує шукати патронатні сім’ї та запрошує бажаючих стати родиною для дітей, які з певних життєвих причин її не мають. Метою створення прийомних сімей є забезпечення належних умов для виховання в сімейному оточенні дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.


Чи буде фізична особа притягуватись до відповідальності за несплату податку на нерухоме майно

Смілянська ОДПІ проводить роз’яснення щодо того, чи буде фізична особа притягуватись до відповідальності за несплату податку на нерухоме майно. Так, відповідно до п.п. 266.3.2. п. 266.3 ст. 266 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) база оподаткування об’єктів житлової та нежитлової нерухомості, в тому числі їх […]


На Черкащині чоловік намагався підкупити слідчого відділення поліції

Дві тисячі доларів запропонував чоловік поліцейському за непритягнення до кримінальної відповідальності свого знайомого. В Уманському районі затримали чоловіка, який намагався дати хабара співробітнику слідчого відділення поліції в Черкаській області. Зловмисник хотів аби його знайомого, який перетнув кордон та перебував в Україні нелегально, не притягнули до кримінальної відповідальності


Що робиться у житлово-комунальній галузі Сміли обговорили на нараді керівники підприємств

Щовівторка у малій залі Будинку рад на нараду під головуванням заступника міського голови Олександра Риджаніча збираються керівники підприємств, які займаються постачанням житлово-комунальних послуг у Смілі. Керівник підприємства «Віанол сервіс» Віктор Бондаренко про плани ремонту ліфтів у серпні та вересні.


Сміляни зможуть розраховуватися за електроенергію через QR-код

З липня змінена форма платіжного документу для населення. Про це на нараді керівників підприємств житлово-комунальної галузі повідомив заступник директора міського РЕМу Дмитро Немерич.


У Смілі чоловік напідпитку травмувався у сауні

8 серпня о 04 годині ранку до Смілянської міської лікарні ім. Семашка з термічними опіками II-III ступеня поясничної області (3-4% тіла) потрапив чоловік 1962 р.н., інформує провідний інспектор Смілянського РВ Управління ДСНС України у Черкаській області Ірина Лисенко. Чоловік перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння вирішив відвідати сауну в одному із розважально-оздоровчих комплексів Сміли. Як стало відомо, потерпілий, […]


Завершився тур Відкритого чемпіонату Смілянського району з футболу

У суботу, 5 серпня 2017 року, відбулися ігри І туру другого кола Відкритого чемпіонату Смілянського району з футболу. Результати:


Сміляни – переможці відкритого міського турніру з футболу «Кубок Явору 2017»

На стадіоні «Авангард» завершився відкритий міський турнір з футболу «Кубок Явора 2017». Проводиться він за ініціативи Федерації футболу м. Сміла та підтримки міської влади. Позмагатися зібралося 6 команд, діти 2007-2008 років народження. Смілу представили вихованці ФК «Явір» та ДЮСШ «Олімп».


На Смілянщині у ставку втопилася жінка

5 серпня о 16 годині 40 хвилин надійшов дзвінок на пункт зв’язку Смілянської 12-Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення від Смілянського відділення поліції про те, що о 16 год 40 хв. в с. Макіївка Смілянського району було піднято на поверхню тіло жінки 1973 р.н., яка потонула під час купання в ставку, інформує провідний інспектор Смілянського РВ Управління ДСНС […]