Вибухонебезпечну знахідку виявили у Куцівці

21 серпня на пункт зв’язку Смілянської 12 Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Черкаській області надійшло повідомлення від чергового смілянської поліції про те, що до них звернувся начальник охорони ТОВ «Альфі-Агро» КВГ з повідомленням про виявлення в Смілянському районі в с. Куцівка на полі у ямі вибухонебезпечний предмет часів Другої світової війни.


У Сунках відзначили 26-річницю Дня незалежності України (Відео)

19 серпня в мальовничому куточку села Сунки відбулося районне свято «З любов’ю до України»,  присвячене Дню Державного Прапора України та 26-річниці незалежності України. До уваги гостей підготували велику програму із вітаннями, відзнаками та концертом.


Засідання комісії щодо проведення робіт підприємствами житлово-комунальної галузі Сміли

22 серпня відбулося засідання міської комісії з питань сталого функціонування житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу. Засідання провів начальник управління житлово-комунального господарства Олег Федоров. В роботі комісії взяли участь представники житлово-комунальної галузі міста, представники депутатського корпусу, профспілки. Голова координаційної ради профспілок Людмила Хоменко доповіла про стан виплати заробітної плати працівникам житлово-комунальної сфери.


Рок-фестиваль у Смілі (Відео)

Другий рік поспіль влітку у Смілі проводиться рок-фестиваль. Нині він набув статусу всеукраїнського.


У Смілі додатково «намалюють» 10 пішохідних переходів

Нанесення дорожньої розмітки на пішохідних переходах біля шкіл та медичних закладів треба прискорити. На цьому наголосив Олег Федоров начальник управління ЖКГ на комісії з питань сталого функціонування житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу. Процес нанесення дорожньої розмітки у Смілі триває.


У спальному районі Сміли вигоріло півгектара трави

21 серпня о 15:32 годині надійшов виклик до Смілянської Служби порятунку «101» про те, що в спальному районні Богдана в м. Сміла горить сміття та суха трава, дим від якого було видно на сотні метрів. Рятувальники негайно виїхали на гасіння пожежі. Полум’я розповсюдилось майже на півгектара.


Підручників смілянським школярам вистачить

Невдовзі розпочнеться новий навчальний рік. За інформацією управління освіти, молоді та спорту цьогоріч планується, що для першачків у Смілі працюватиме 26 класів, вчитимуться 705 учнів. Загалом же у школи міста з першого вересня прийдуть на навчання 6636 учнів.


Визначено переможця міського етапу конкурсу «Пенсіонери різні»

З 1 до 18 серпня 2017 року Смілянським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Черкаської області до Дня незалежності України серед жителів Сміли та Смілянського району проведено перший етап конкурсу на кращу публікацію про пенсіонера «Пенсіонери різні». Учасники мали нагоду написати портретний нарис або інтерв’ю про людину пенсійного віку. За результатами міського етапу конкурсу переможцем конкурсу […]


Смілянські юнкори стали учасниками загону юних журналістів «Молодої гвардії»

Вкотре гімназійні юнкори, вихованці творчого об’єднання «ІДЕЯ», стали переможцями Міжнародного конкурсу шкільних медіа (м. Миколаїв). Активних членів гуртка журналістики Анну Гусар, Ксенію Маслюк та Дар’ю Хоменко було запрошено до Українського дитячого центру «Молода гвардія» на зміну «Усі ми діти твої, Україно!»


Координаційна рада з питань безпеки життєдіяльності населення Сміли

Відбулося чергове засідання координаційної ради з питань безпеки життєдіяльності населення міста. Основні питання, які розглянули на координаційній раді стосувалися підсумків виконання Плану заходів із підготовки та проведення тижня охорони праці в місті, стану виробничого травматизму по м.Сміла за I півріччя 2017 року, стану невиробничого травматизму по м.Сміла за I півріччя 2017 року