У День Незалежності України та святкові дні СБУ закликає громадян бути пильними

Управління Служби безпеки України в Черкаській області закликає громадян бути пильними та інформувати правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби. Особливу увагу слід звертати на тих осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти незрозумілий підвищений інтерес до об’єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, військових об’єктів, будівель органів влади та […]


Смілян запитували чим вони гордяться як українці

Активна молодь міста спільно з відділом молоді та спорту влаштували на центральній площі Сміли акцію «Я – українець і цим пишаюсь», присвячену Дню державного прапора України. До участі долучились учні місцевих шкіл, центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів та інших навчальних закладів. Головну мету, яку поставити собі організатори акції – привернути увагу перехожих не лише […]


В Черкасах податкова міліція викрила підпільний цех з незаконного виробництва алкогольних напоїв

У Головному управлінні ДФС у Черкаській області інформують, в рамках операції «Акциз-2017» та розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя та здоров’я людей, незаконне зберігання та збут підакцизних товарів), встановлено, що в одному з гаражних приміщень на території автокооперативу […]


У Смілі активісти влаштували автопробіг (Фото)

З нагоди двох свят – Дня державного прапора та Дня незалежності України активісти, волонтери, учасники громадських формувань влаштували на території Сміли автопробіг. Він стартував після урочистостей від площі біля Будинку рад. Колона автомобілів, прикрашена українськими прапорами рушила містом. Маршрут проліг мікрорайонами радіоприладного заводу, Богдана Хмельницького та іншими куточками Сміли. Після чого автоколона повернулася до центральної площі.


У Смілі урочисто підняли Державний прапор України

Святкування Дня Державного прапора України розпочалося на площі біля Будинку рад. На урочистий мітинг зібралися керівництво міста, району, представники депутатського корпусу, управлінь та структур міськвиконкому, установ та організацій, активісти. Присутніх привітав секретар міської ради Віктор Федоренко. 


Пересувна виставка робіт смілянської майстрині Тамари Зеленецької (Відео)

До Дня незалежності України в оновленому музеї спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату розгорнуто пересувну виставку робіт майстра народної творчості Тамари Зеленецької. Також тут відбулася творча зустріч на тему славетного земляка Тараса Григоровича Шевченка.


Анонс газети «СМІЛА» від 23 серпня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 23 серпня. У номері читайте: Вітання з Днем державного прапора та Днем незалежності України. Програма святкових заходів. Катер «Сміла» в Одесі приймав делегацію нашого міста.


Де і що буде у Смілі до Дня державного прапору та Дня незалежності України (Відео)

Протягом двох днів у Смілі відбудуться святкові заходи до Дня державного прапора та Дня незалежності України.


У Смілі поліцейські затримали чоловіка, який погрожував їм пістолетом та гранатою

Поліцейські виїхали на сімейну сварку. За вказаною адресою на подвір’ї перебував чоловік в стані алкогольного сп’яніння, який витягнув пістолет та кинув у бік поліцейських гранату. Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, інформує сектор комунікації поліції в Черкаській області.