Смілянські податківці нагадали про підстави анулювання ліцензії на торгівлю тютюновими виробами

Смілянська ОДПІ пояснює які можуть бути підстави анулювання ліцензії на роздрібну торгівлю тютюновими виробами. Відповідно до ст. 15 Закону України від 19 грудня 1995 року №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» із змінами та доповненнями ліцензія на роздрібну торгівлю тютюновими виробами анулюється шляхом прийняття органом, […]


У Смілі побільшало працівників, яким платять менше мінімальної зарплати

Органи Пенсійного фонду щомісячно здійснюють моніторинг відомостей із реєстру застрахованих осіб з метою виявлення ознак використання праці неоформлених працівників та порушень законодавства про працю. У Смілянському об’єднаному управлінні ПФУ Черкаської області інформують, за результатами аналітичних досліджень із загальної кількості застрахованих осіб за травень цього року працювали неповний робочий час 1187 найманих осіб, і ця цифра має […]


Відбулася 50 позачергова сесія Смілянської міської ради

3 серпня відбулася 50 позачергова сесія Смілянської міської ради сьомого скликання. Засідання провів секретар міської ради Віктор Федоренко. Депутати розглянули 10 проектів рішень. Основні стосувалися затвердження Програми поворотної фінансової допомоги на безоплатній основі СКП «Смілатеплоенерго» на 2017 рік, врегулювання заборгованості КП «Смілакомунтеплоенерго» за спожитий природний газ, затвердження Програми фінансової підтримки КП «ВодГео» шляхом надання поворотної […]


У Смілі триває робота із легалізації найманої праці

За ініціативою управління праці та соціального захисту населення для роботодавців Сміли провели семінар, присвячений темі роз’яснення вимог Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю та порядку здійснення державного нагляду за додержанням законодавства про працю.


Штормове попередження по Черкаській області

За даними Черкаського обласного центру з гідрометеорології, у найближчу годину з утриманням до кінця доби 4 серпня грози, в Черкасах та місцями по області сильні зливи, шквали 19-24 м/с, град.


Смілянська місцева прокуратура звітувала про роботу за перше півріччя

У приміщенні Смілянської міської ради відбулася координаційна нарада. Участь у нараді взяли участь заступник прокурора області Юрій Ковтун, представники Смілянської місцевої прокуратури, відділу поліції ГУНП в Черкаській області, представники територіальних відділів з питань пробації, органи влади та місцевого самоврядування. Головне, про що йшлося на нараді – результати протидії та профілактики злочинності і корупції за перше […]


Медична галузь Сміли: куди витрачено кошти у липні

У Смілі триває реалізація урядової програми «Доступні ліки». Так, за липень відшкодовано аптечним закладам 76 тисяч 677 гривень 89 копійок. Про це зазначалося під час звіту керівників структурних підрозділів міськвиконкому перед громадою про роботу за липень. Загалом з початку дії цієї програми відшкодування аптечним закладам Сміли, які працюють за цією програмою складає 266 тисяч 928 гривень.


У спеку на Черкащині заборонено відвідувати лісові масиви

За інформацією Черкаського обласного центру з гідрометеорології область опинилася в полоні спеки. Максимум температури досяг +35+37º, що відповідає критерію стихійного гідрометеорологічного явища. У зв`язку з цим у найближчі дні в лісах Черкащини утримається висока (4 класу) та надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.


Шановні працівники Національної поліції України!

Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня Національної поліції України! Робота поліцейського вимагає від кожного з вас високого професіоналізму та зразкової дисципліни. На вас покладено відповідальне й благородне завдання – забезпечення особистої безпеки громадян, захист їх прав і свобод, законних інтересів, ведення боротьби зі злочинністю та охорона громадського порядку.


У Смілі працюють над Програмою розвитку водопровідно-каналізаційного господарства

3 серпня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності. Засідання провела голова комісії Ольга Нікітченко. В роботі комісії взяв участь секретар міської ради Віктор Федоренко.