Штормове попередження по Черкаській області

Як повідомляє Черкаський центр з гідрометеорології, 14 серпня в Черкасах та місцями по області грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.


У Смілянської міської ради новий сайт

Офіційний сайт Смілянської міської ради змінив адресу. Відтепер відвідати інтернет-ресурс можна за адресою smila-rada.gov.ua.


У Смілі правоохоронці затримали озброєного грабіжника

Як повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області, в один із магазинів Сміли зайшов чоловік і, погрожуючи пістолетом, вимагав від продавчині гроші. Жінка не розгубилася і натисла “тривожну кнопку”. На пункт централізованого спостереження поліції надійшов сигнал “Тривога”. Повідомлення було негайно передано групі швидкого реагування. За лічені хвилини правоохоронці прибули на місце та затримали чоловіка.


Вітання з Днем будівельника

Шановні працівники будівельної галузі! Щиро вітаю вас із професійним святом. Бути будівельником – означає бути творцем. Професія будівельника надзвичайно важлива і складна, вона поєднує у собі творчість, тяжку працю і велику відповідальність.


Смілянські податківці роз’яснили про відповідальність за реалізацію підакцизних товарів

Смілянські податківці роз’яснюють, чи передбачена відповідальність суб’єкта господарювання, який має ліцензію, за реалізацію підакцизних товарів суб’єктом підприємницької діяльності (СПД), у якого відсутня ліцензія  Згідно зі ст. 1 України від 19 грудня 1995 року № 481/95-BP «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» зі змінами та доповненнями […]