У Смілі ледь не згорів автомобіль

12 травня в Смілі сталося загорання автомобіля “Фольксваген Гольф 2”. На момент загорання автомобіль знаходився на стоянці по вулиці Мічуріна біля центрального ринку. Пожежа розпочалася з моторного відсіку автомобіля.


Чи можуть бути платниками єдиного податку підприємці, які реалізують масла та оливи?

Смілянська ОДПІ нагадує, суб’єкти господарювання (юридичні особи та фізичні особи — підприємці), які здійснюють, зокрема, продаж підакцизних товарів (крім роздрібного продажу паливно- мастильних матеріалів в ємностях до 20 л), не можуть бути платниками єдиного податку першої — третьої груп (пп. 291.5.1 п. 291.5 ст. 291 Податкового кодексу).


Свято посмішки для смілянських школярів

У школі №3-колегіумі відбулося традиційне свято «Посмішки». Цього дня діти мандрували країною мрій, добра, краси. Починаючи з першої зупинки, «Світ танцю», вони втілювали в життя свої креативні ідеї, рухаючись під ритмічну музику. На другій зупинці, в «Майстерні виготовлення посмішок»


Смілянська молодь влаштувала акцію «Тобі, матусю, найкращі слова!»

День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів, несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, вибачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.


Родинне свято для смілянських школярів

15 травня в багатьох країнах світу відзначається Міжнародний день сім’ї. Цей день — прекрасна нагода згадати про своїх близьких людей, та зустрітися зі своєю родиною в дружньому колі. Напередодні свята до дитячої книгозбірні разом із своїми найріднішими людьми на родинне свято завітали учні 3-Б кл. школи №5.