Відбулося засідання спортивного активу Сміли

Під головуванням заступника міського голови Людмили Осейко відбулося засідання спортивного активу міста. На початку заходу Людмила Семенівна вручила грамоти виконавчого комітету Смілянської міської ради за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, виховання молодого покоління


У смілянському коледжі відбувся інформаційний семінар для учасників обласного дебатного турніру

У Смілянському промислово-економічному коледжі за підтримки Ресурсного центру зі сталого розвитку ЧДТУ відбувся інформаційний семінар для учасників ІІ Обласного дебатного турніру зі сталого розвитку.


Працівники медсанчастини перекрили одну з доріг Сміли (Фоторепортаж)

Вчора працівники медсанчастини вийшли на мітинг та заблокували рух транспорту біля швейної фабрики. Причина страйку – чотиримісячна заборгованість по заробітній платі. Трудовий колектив таким чином мав за мету привернути увагу до проблеми із фінансуванням, так як заклад і досі є державним, однак держава перестала його підтримувати.  Роз’яснити ситуацію, відповісти на запитання медиків приїхали секретар міської ради […]


Названо переможців великого пекарського турніру серед смілянських студентів

У Смілянському коледжі харчових технологій традиційно відбувся конкурс фахової майстерності «Великий пекарський турнір» серед студентів 3 курсу спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів». Темою цьогорічного конкурсу став «Бісквітне тістечко».


У міському парку Сміли відкрили нову зону активного відпочинку (Відео)

У міському парку культури та відпочинку впродовж літнього сезону діятиме зона активного відпочинку. У зеленому куточку, що пролягає вздовж паркану біля костелу, вже облаштували інтерактивний тактичний тир.


Учнів 9-11-х класів запрошують до участі у всеукраїнському конкурсі «Податківець майбутнього»

За ініціативи Університету державної фіскальної служби України проводиться Всеукраїнський інтелектуальний конкурс «Податківець майбутнього», цьогорічні учасники якого отримають нагоду відвідати Київ і на два дні відчути себе студентами – податківцями або студентами – митниками, повідомляє сектор комунікації управління організації роботи Головного управління ДФС у Черкаській області.