Виставка «Інноваційний пошук Черкащини» принесла смілянам 4 відзнаки (Відео)

У Черкаському обласному інституті післядимлопної освіти педагогічних працівників працювали 22-га педагогічна виставка “Інноваційний пошук Черкащини”. Це престижний захід на якому працівники освіти показують найкращі роботи, обмінюються досвідом на ідеями, які згодом застосовують у навчальному процесі. Щороку серед найкращих – сміляни.


Смілянські податківці звітували про те, як надають адміністративні послуги

Впродовж січня-квітня 2017 року до Центрів обслуговування платників Смілянської ОДПІ за такими адресами: м. Сміла, вул. Незалежності, 76, тел. 04733-4-42- 59; м. Шпола, вул. Соборна, 16, 04741-5-33-44; м. Кам’янка, вул. Декабристів, 2, тел. 04732-6-19-57; м. Корсунь-Шевченківський, вул. Ювілейна, 30, тел. 04735-2-08-87; м. Городище, вул. Миру, 119, 04734-2-44-84 звернулися громадяни за різноманітними послугами. В результаті фахівцями […]


Смілянська молодь займається озелененням міського парку (Відео)

Цієї весни сміляни активно поповнюють зелений фонд міста. До цієї справи долучаються навчальні заклади, підтримуючи загальноміську акцію з благоустрою та за власною ініціативою. Цими днями свій внесок в озеленення міського парку зробили четвертокласники школи №3-колегіуму.


У Смілі відбулася творча зустріч хорів ветеранів війни та праці

До Дня 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у міському Будинку культури відбулася зустріч хорів ветеранів війни та праці й учасників клубу «Світлиця» – «Спомини живі». Найщиріші слова вітань від імені керівництва міста та усіх смілян висловили ветеранам керуючий справами Олександр Головченко, голова міської ради ветеранів Микола Якушенко. Щирі й проникливі виступи артистів були як душевні […]


На 8-9 травня очікуються дощі

Як повідомляє Черкаський центр з гідрометеорології, починаючи з 6 травня погода змінюватиметься – збільшиться хмарність, періодично йтиме дощ, температура коливатиметься. Найбільш інтенсивні дощі, в окремих районах із градом та шквалами 15-20 м/с, очікуються 8-9 травня. Загалом на теренах області зберігається дефіцит опадів, особливо значний – в східній частині. У разі утримання дефіциту опадів надалі, на […]


Затримано жінку, яка намагалася продати новонароджену дитину

Прокуратурою Черкаської області спільно з Головним управлінням Національної поліції в Черкаській області викрито жительку одного з сіл області, яка намагалась продати власну новонароджену дитину за 30 тисяч гривень.


Нові дизель-поїзди можуть з’явитися на Черкащині

«Укрзалізниця» планує закупити 6 дизель-потягів по три вагони в кожному. «В Україні такі поїзди можуть виробляти лише КВБЗ, але ми сподіваємося, що в тендері будуть брати участь і іноземні виробники», – розповідає директор з пасажирських перевозкам та сервісу «Укрзалізниці» Ігор Романків.


У смілянському готелі знайшли вибухівку

У кімнаті одного з готелів Сміли прибиральниця знайшла тротилову шашку. Особу, яка залишила небезпечний предмет встановлено та затримано. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтю 263 Кримінального кодексу України.