У Смілі відзначили свято останнього дзвоника (Фоторепортаж)

Свято останнього дзвінка радісне і хвилююче. Всі найкращі почуття виливаються у щирі напутні слова та численні побажання. У колективи навчальних закладів приходить чимало гостей. У школу №6 завітав секретар міської ради Віктор Федоренко. Віктор Антонович тут і як керівник міста, і як депутат свого округу мікрорайону Загребля, і як батько дітей, які тут вчилися.


У Смілі представили до обговорення реконструкцію центральної площі

Виконавчим комітетом міської ради пропонується для обговорення ескізний проект реконструкції з комплексним благоустроєм центральної площі міста – майдану Слави в м. Сміла. Запрошуються всі сміляни взяти безпосередню участь у виборі запропонованої концепції та долучитися до створення нової сучасної центральної площі для майбутніх поколінь. З проектом реконструкції можна ознайомитись на офіційному сайті Смілянської міської ради та […]


У Смілі облаштують нове футбольне поле

За ініціативи міської влади і сприяння народного депутата України Сергія Рудика  у Смілі невдовзі облаштують нове футбольне поле із штучним покриттям. Про це на святковій лінійці у школі №1 зазначив народний депутат. На свято останнього дзвоника сюди завітали заступник міського голови Людмила Осейко, начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія Незнанова, депутати міської ради, представники центру […]


Штормове попередження по Черкаській області

Як інформує черкаський центр з гідрометеорології, у найближчу годину з утриманням до кінця доби 26 травня очікуються грози.


З колективом Смілянської медсанчастини зустрівся Ярослав Березань

Питання подальшого функціонування медико-санітарної частини № 14 сьогодні обговорювали в Смілі. З цього приводу із трудовим колективом закладу зустрівся заступник голови Черкаської облдержадміністрації Ярослав Березань. Шляхи врегулювання ситуації з МСЧ-14 представники обласної та міської влади спільно з керівництвом медзакладу напрацьовували цієї середи. Остаточне ж рішення питання подальшої долі медсанчастини мав прийняти трудовий колектив.


Хвилюючий, бентежний, щасливий останній дзвоник…

Хвилюючим, бентежним, щасливим останній дзвоник був для випускників 11-го класу школи №3-колегіуму. Яскравими спогадами залишаться в пам’яті випускників, батьків, учителів, усіх присутніх на святковій лінійці виступ ансамблю хлопців 10-11 класів, привітання найменших, першокласників, патріотичний флеш-моб, хвилюючий вальс у виконанні випускників, яскраві повітряні кульки та білі голуби, які злетіли у сине весняне небо як символи щасливої […]


Смілянські школярі перемогли в обласних змаганнях “Старти надій”

За результатами обласних змагань із Спортивних ігор “Старти надій” за програмою ХХІІІ обласних комплексних навчально-виховних заходів серед школярів у 2017 році, які відбулися 19 травня у м. Городище, команда Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 (директор Інна Гайдай) стала переможцем (обійшовши команди м. Черкас та Городищенського району, набравши найбільше 45 очок).


Смілянська молодь отримала відзнаки за проекти соціального спрямування

Під час урочистих “лінійок” з нагоди свята останнього дзвоника представники Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді нагородили активних учасників різноманітних проектів соціального спрямування.


Смілянські податківці про підтримку армії

На зустрічі в.о. начальника Шевченко Вікторія розповіла платникам про підтримку армії мешканцями Смілянського, Корсунь-Шевченківського, Городищенського, Кам’янського, Шполянського районів сплатили 12 594,5 тис. грн. протягом чотирьох місяців поточного року. Виконання завдання січня-квітня 2017 року забезпечено на 108,4%, до бюджету додатково мобілізовано 976,5 тис. гривень.


Смілянська малеча побувала на казковому сніданку

Вчора маленькі відвідувачі дитячої бібліотеки, учні 1-Акл (кл. керівник Левченко О.О.) та 1-Б (кл. керівник Коваленко Т.В) СШ№5 отримали чудову нагоду побувати на казковому літературному сніданку. Першокласники переглянули лялькову виставу за казкою «Ріпка» у виконанні учнів 3-А кл.(Григор С.В.) та побували на чарівному балу разом із Попелюшкою та її вередливими сестрами. Цю улюблену усіма дівчатками […]