Штормове попередження на території Черкаської області

За повідомленням Черкаського обласного центру з гідрометеорології на найближчі дні оголошено штормові попередження на території Черкаської області, пов’язані із сильним вітром та підвищенням рівня пожежної небезпеки. «10 травня в найближчу годину з утриманням до кінця доби  очікуються пориви вітру 15-20 м/с. 11-13 травня переважатиме надзвичайний (5 клас) пожежної небезпеки», йдеться у повідомленнях синоптиків.


Названо переможців Чемпіонату Сміли із вуличного баскетболу

9 травня на спортивному майданчику загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 7 відбувся Чемпіонат міста з вуличного баскетболу (Стрітболу) серед школярів, присвячений Дню Перемоги, інформують у відділі молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту. Ігри чемпіонату проходили у напруженій та чесній боротьбі, про що свідчить результат.


Смілянські гімназистки здобули 4 нагороди для своєї країни

“Блакить у мистецтві” – так називається заключний конкурс, який відбувся у межах Міжнародного проекту eTwinning. Із десяти країн-учасниць командну першість здобула Україна, а в Україні перше місце належить Смілянській гімназії, повідомляє прес-центр навчального закладу.


Смілянські лісівники разом з громадою доглядають обеліски часів другої світової війни

На території Смілянського лісництва Смілянського лісгоспу, поблизу села Балаклея (квартал 22, виділ 14), знаходиться обеліск часів Другої світової війни. Саме тут були жорстоко розстріляні 8 вересня 1943 року німецькими окупантами жителі села Балаклея, серед них і діти, інформують у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.


Смілянські волонтери трудились на фестивалі «Народний герой» у Черкасах

Нещодавно відбувся патріотично-просвітницький, культурологічний, освітньо-виховний фестиваль “Народний герой”, який проводився в Черкасах. Сміляни також трудились на цьому заході. Фестиваль спрямований на гідне вшанування подвигу українського народу в Другій світовій війні та вшанування подвигу загиблих та живих бійців АТО.


Цього тижня відключатимуть електроенергію у Смілі

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими  ремонтними роботами: 10.05.17р. – вул. С. Морочковського (45-93; 66-98); вул. Доватора (4-24; 1-7); пров. Ростовський (25-53; 4‑44); пров. Доватора (8-28; 7-11), вул. Громова(90-180; 57-67)