Смілянські веслувальники отримали від міської влади новий човен

В неділю, 14 травня, секретар міської ради Віктор Федоренко завітав на тренування дитячо-юнацького спортивно-оздоровчого клубу «Локомотив» (тренер – Юрій Кириленко), повідомляє офіційний сайт Смілянської міської ради. Віктор Антонович вручив вихованцям клубу дуже цінний подарунок – новий човен (олімпійського класу) – каное та весла, що вдалося придбати завдяки його підтримці та сприяння депутатів міської ради за […]


У Будинку рад привітали родини батьків-вихователів та прийомні сім’ї

У малу залу Будинку рад з нагоди двох травневих свят – Дня матері та Дня сім’ї запросили родини батьків-вихователів, прийомні сім’ї та дітей. Привітати їх прийшли заступник міського голови Людмила Осейко та працівники відділу у справах дітей. У Смілі нині росте 28 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.


У пологовому відділенні смілянської лікарні привітали жінок із Днем матері

Привітання новоспечених мам у пологовому відділенні – для нашого міста багаторічна традиція. Щороку з вітаннями та подарунками приїздять сюди  працівники центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. До участі в акції долучають доброчинців – дитячі магазини та благодійний фонд.  Вони передають речі, які неодмінно згодяться крихіткам та їх матусям. Цього року із 6 немовлят […]


Смілянські школярі стали призерами обласного дебатного турніру зі сталого розвитку

За ініціативою Черкаського технологічного державного університету (факультет економіки та управління) другий рік проводиться дебатний турнір зі сталого розвитку. Участь у цьогорічному ІІ Обласному дебатному турнірі взяли 47 команд з Черкаської області. Смілянський НВК «Дошкільний навчальний заклад – ЗОШ І-ІІІ ступенів №15» представляли дві команди учнів 9 класу:


У центрі Сміли організували виставку дитячих малюнків «Я малюю маму»

Неподалік дитячого майданчику у центрі міста працівники Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували виставку дитячих робіт «Я малюю маму», присвячений Дню матері. Хоча сама виставка традиційна і проводиться щороку, вперше роботи маленьких учасників вивісили на вуличній виставці. Автори, яким від 4 до 7 років зобразили якою вони бачать свою маму


Смілянські каратисти вибороли перше командне місце на Чемпіонаті України з бойових мистецтв

Нещавно у Черкасах в найбільшому спорткомплексі міста «Будівельник» відбувся Чемпіонат України з різних бойових мистецтв ім. Віктора Синебрюхова. Випробувати свої сили до Черкас завітали спортсмени різних бойових мистецтв: карате, повноконтактного карате, джиу-джитсу, шиай кемпо, хортингу, рукопашного бою та ін. Всього у змаганнях приймало участь 323 учасника з 42 клубів, 14 регіонів України.


Відключення електроенергії у Смілі цього тижня

Міський район електричний мереж проводить планові ремонтні роботи, тож на частині вулиць міста тимчасово відключатимуть світло. Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію з 15 по 21 травня:


В якому разі до власників ресторанного бізнесу можуть застосувати спрощену систему оподаткування?

Смілянська ОДПІ нагадує, спрощена система оподаткування є особливим механізмом справляння податків і зборів, що встановлює заміну сплати окремих податків і зборів, визначених ст.297 Податкового кодексу, на сплату єдиного податку в порядку з одночасним веденням спрощеного обліку та звітності.