Свято для смілянської багатодітної матері

З нагоди Дня матері до родини Тетяни Агаммедової, де росте п’ятеро дітей, прийшли із щирими вітаннями депутати міської ради Володимир Собко та Антон Кривко, пісенний коллектив Будинку культури імені Тараса Шевченка «Вербиченька», мешканці будинку, в якому живе родина Агаммедових. Кожен з них знайомий із цією жінкою – чи то живуть в одному будинку, чи то знають по роботі, тож […]


Черкащина приєдналася до загальнонаціональної кампанії з профорієнтації випускників шкіл

Державна служба зайнятості розпочала загальнонаціональну інформаційну кампанію з професійної орієнтації абітурієнтів та старшокласників, яка допоможе молодим українцям визначитись із найбільш підходящою для них професією. Тестування для визначення своїх здібностей та схильностей до тієї чи іншої професії можна безкоштовно пройти у будь-якому з 550 центрів зайнятості по всій Україні.


Сміляни виступили на обласних змаганнях серед пожежно-рятувальних підрозділів на кубок Олексія Жирного

12 травня в 16-тій Державній пожежно-рятувальній частині відбувся другий зональний етап обласних змагань серед пожежно-рятувальних підрозділів на кубок Олексія Жирного. Позмагатися за перехідний кубок до Чигирина приїхали 8 команд підрозділів ДСНС області.


Смілянські студенти поспілкувалися із роботодавцями

В Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася чергова традиційна зустріч студентів – випускників спеціальності «Виробництво хліба,  кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» з представниками кондитерської компанії «Шарлотт».


Оновлено держреєстр реєстраторів розрахункових операцій (РРО)

Смілянська ОДПІ звертає увагу, що наказом від 20.04.2017 року № 275 Державною фіскальною службою України затверджено новий Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій. Держреєстр РРО складається з двох основних розділів: