Сімейні чвари у смілянській родині призвели до смерті чоловіка

Смілянською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо жительки одного із сіл Смілянського району, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, а саме умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого.


Звіт роботи відділів та управлінь Смілянського виконкому перед громадою (Відео)

У сесійній залі Будинку рад відбулася зустріч із громадою Сміли щодо підсумків роботи за квітень управлінь та відділів виконавчого комітету. Як зазначили у міській раді такий звіт проводитиметься в останній четвер кожного місяця для того, щоб громадськість з перших вуст почула, що зроблено кожним підрозділом та змогла оцінити як працює міська влада.


Особливості адміністрування рентної плати за спеціальне використання води

Смілянська ОДПІ нагадує, платники, об’єкт оподаткування, ставки, порядок обчислення і сплати рентної плати за спеціальне використання води (далі – рентна плата) визначені статтями 255 та 257 – 258 Податкового кодексу України. Водночас, починаючи з 01 січня 2017 року, збільшено ставки рентної плати, які застосовуються при обчисленні податкових зобов’язань за результатами господарської діяльності у 2017 році.