У Смілі припинено подачу тепла

Сьогодні у другій половині дня у Смілі припинено подачу газу на всі котельні, які обслуговує ТОВ “СмілаЕнергоінвест”, а відповідно, припинена і подача тепла в оселі смілян. Представники “СмілаЕнергоінвест” на разі не можуть сказати, коли ж нарешті відновиться теплопостачання і припиняться відключення. Міська влада скликала термінову нараду для вирішення ситуації, що склалася з теплопостачанням у Смілі.


Урок слави та гідності: «Революція гідності: ми маємо пам’ятати»

Сьогодні в Центральній дитячій міській бібліотеці пройшов захід, присвячений подіям під час Революції Гідності. Учні з хвилюванням переглянули патріотичне відео: «Де живе Україна?», дізналися більше про життя нашого земляка, Героя Небесної Сотні, Юрія Пасхаліна, вшанували хвилиною мовчання наших загиблих героїв.


Сміляни відзначили День Гідності і Свободи

Дню Гідності та Свободи був присвячений у Смілі мітинг пам’яті. Він відбувся на площі біля Будинку Рад. Учасники урочистої події прийшли сюди двома колонами вулицями Соборною та Незалежності. Об’єдналися біля пам’ятного Знаку Небесній Сотні та загиблим воїнам АТО. Тут майже на всю площу розгорнули прапор України.


Пенсійний фонд роз’яснює як правильно відобразити у звітності показник “Нове робоче місце”

Смілянське об’єднане управління Пенсійного фонду України Черкаської області повідомляє про необхідність достовірного відображення в звітності показника «Кількість створених нових робочих місць», який використовується як інформаційна складова для визначення виплати компенсацій роботодавцям відповідно до Порядку компенсації роботодавцям частини фактичних витрат, пов’язаних із сплатою єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від […]


Оновлено довідники податкових пільг

Смілянська податкова інформує, Державна фіскальна служба затвердила Довідник пільг, наданих чинним законодавством по сплаті податків, зборів, інших обов`язкових платежів, станом на 01.10.16 року, а саме: – Довідник № 80/1 податкових пільг, що є втратами доходів бюджету; – Довідник № 80/2 інших податкових пільг. При заповненні Звіту про суми податкових пільг за ІІІ квартал 2016 року […]


Юрій Ткаченко про кошти на розвиток наших міст і сіл

Юрій Ткаченко, голова Черкаської ОДА: – Цього разу розповім про кошти на розвиток, що отримують наші міста й села. За них втілюють найрізноманітніші інфраструктурні проекти, поліпшують матеріально-технічні бази шкіл і лікарень тощо. Нині можливості для цього є, не тільки бюджетні. Була б лише ініціатива на місцях.


18 листопада у нашій школі відбувся благодійний ярмарок до Міжнародного Дня інвалідів. Зранку в школі панувала незвична атмосфера. Готувалися до ярмарку не лише учні 1-11 класів, а й їхні батьки. Кожен клас представляв свій стіл з різноманітними, виготовленими власноруч або за допомогою батьків, стравами: пирогами, печивом, цукерками, пиріжками, кексами, млинчиками та ще масою різної смакоти. […]


Керівник Черкащини хоче, щоб із ТОВ “Сміла Енергоінвест” розібралася прокуратура

То тепло є, то його немає. До таких температурних каруселей вже звикають жителі Сміли. У той же час борг постачальника ТОВ – “Сміла Енергоінвест” – тільки продовжує рости і вже складає більше 80 мільйонів. У зв’язку з цим голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко 21 листопада на координаційній нараді зазначив, що за такі маніпуляції підприємство має відповідати […]


Правоохоронці Черкащини проводять акцію “Пішоход! Захистись – засвітись!”

В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху, співробітники Управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області провели профілактичні заходи з пішоходами на дорогах Черкаського району. Дана акція проводилася для попередження дорожньо-транспортних пригод за участю цієї категорії учасників дорожнього руху.


Сміляни відзначили День студента

Міжнародний день студента колектив Смілянського коледжу харчових технологій Національного університету харчових технологій відзначив святковим КВНом та урочистостями у міському будинку культури, де крім студентів та викладачів були присутні батьки студентів та учні 9-11 класів шкіл міста.